Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan nö, akit nem zavarna, ha kapcsolat közben BDSM szolgáltatást nyújtó prostikhoz járnék?
"Csak nem szeretném, hogy annak a nőnek akivel együtt vagyok miattam kelljen szenvednie."
Ha valaki szeretni fog téged, pont amiatt fog miattad szenvedni, hogy prostihoz jársz. Előbb fog belemenni abba, hogy kipróbáljon egy két dolgot.
Volt már párkapcsoltom és képtelen vagyok tárgyként tekinteni egy nőre, akit szeretek.
Igazából a titkos vágyam, hogy együtt kötözzük meg a prostit. De ilyen nőt gondolom még annyi eséllyel sem találok.
De a legeslegtitkosabb vágyad, hogy a prosti költözzön meg téged.
Mindig ez a vége. Uncsi.
"Minek neked egyáltalán párkapcsolat, ha a csipeszekről nem tudsz lemondani?"
Minek a dohányosnak párkapcsolat, ha tovább dohányzik?
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Szeretem nézni ahogy prostik kinlodnak, pénzért pedig vállalják is. A barátnőmet nem szeretném nézni kinlodni. Nem tudom mi ebben a fura.
#18 lehet, hogy félreértesz.
Én nem vagyok agresszív, sőt pacidista vagyok. Ezért a környezetem szó szerint semmit nem érzékel ebből az egészből.
Szóval 3 lehetőségem van, vagy olyannal jövök össze, akivel közösen megcsinálhatjuk ezt egy prostival, vagy mint az eddigi kapcsolataiban SEMMIT nem mondok erről az egészről és természetesen prostizni sem járnék (mert képtelen vagyok hazudni annak akit szeretek), a harmadik, hogy tud róla, mit csinálok és elfogad ilyennek.
Nem opció, hogy bántsak valakit, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!