Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan nö,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan nö, akit nem zavarna, ha kapcsolat közben BDSM szolgáltatást nyújtó prostikhoz járnék?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy aki velem összejön annak úgy kéne éreznie, hogy kötelessége bármibe is belemenni. Én ezeket magamtól is el tudom intézni. Az úgy korrekt?

2019. szept. 3. 21:55
1 2 3 4
 11/32 Diazepam ***** válasza:
100%

"Csak nem szeretném, hogy annak a nőnek akivel együtt vagyok miattam kelljen szenvednie."

Ha valaki szeretni fog téged, pont amiatt fog miattad szenvedni, hogy prostihoz jársz. Előbb fog belemenni abba, hogy kipróbáljon egy két dolgot.

2019. szept. 3. 22:12
 12/32 A kérdező kommentje:

Volt már párkapcsoltom és képtelen vagyok tárgyként tekinteni egy nőre, akit szeretek.

Igazából a titkos vágyam, hogy együtt kötözzük meg a prostit. De ilyen nőt gondolom még annyi eséllyel sem találok.

2019. szept. 3. 22:15
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

De a legeslegtitkosabb vágyad, hogy a prosti költözzön meg téged.

Mindig ez a vége. Uncsi.

2019. szept. 3. 22:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen madonna/whore complex? Minek neked egyáltalán párkapcsolat, ha a csipeszekről nem tudsz lemondani?
2019. szept. 3. 22:18
 15/32 Diazepam ***** válasza:
100%
Néha teregess ki a csajod helyett, képzeld azt? hogy a ruhák prostik.
2019. szept. 3. 22:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez korrekt. :)
2019. szept. 3. 22:19
 17/32 A kérdező kommentje:

"Minek neked egyáltalán párkapcsolat, ha a csipeszekről nem tudsz lemondani?"

Minek a dohányosnak párkapcsolat, ha tovább dohányzik?

A két dolognak semmi köze egymáshoz.

Szeretem nézni ahogy prostik kinlodnak, pénzért pedig vállalják is. A barátnőmet nem szeretném nézni kinlodni. Nem tudom mi ebben a fura.

2019. szept. 3. 22:23
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, engem még nem is az zavarna, amiről a kérdést kiírtad, hanem az, hogy szeretsz másokat nézni, mikor kínlódnak. Tudod, ez nekem félelmetesen hangzik, és nem bíznék meg abban, hogy mikor szakad el «nálad a cérna, és engem is megkínozva akarsz látni.
2019. szept. 3. 22:37
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Azzal se nagyon tudnék mit kezdeni ha a páromnak olyan fetise lenne amivel nem tudok kibékülni és felvetné a prostit. Nem hogy így menjek bele egy kapcsolatba az pedig már csak a koktél cseresznye a habos sütni hogy simán szadista vagy. Én pl szeretem a szexben ha lefognak vagy ha a kezem meg van kötve esetleg egy kis (lényegében tettetett) fojtást szóval ilyen dominancia játékot. Ez eleve esélytelen lenne valakivel akiről tudom hogy a hobbija pénzért krv-ákat kínozni.
2019. szept. 3. 22:38
 20/32 A kérdező kommentje:

#18 lehet, hogy félreértesz.

Én nem vagyok agresszív, sőt pacidista vagyok. Ezért a környezetem szó szerint semmit nem érzékel ebből az egészből.

Szóval 3 lehetőségem van, vagy olyannal jövök össze, akivel közösen megcsinálhatjuk ezt egy prostival, vagy mint az eddigi kapcsolataiban SEMMIT nem mondok erről az egészről és természetesen prostizni sem járnék (mert képtelen vagyok hazudni annak akit szeretek), a harmadik, hogy tud róla, mit csinálok és elfogad ilyennek.

Nem opció, hogy bántsak valakit, akit szeretek.

2019. szept. 3. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!