Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 évvel idősebb lánnyal létezik, hogy sikerül?
18 vagyok, a lány pedig 24, én most érettségizek, ő pedig mesterképzésen van /lol/.
Mindenesetre egy buliban csomót beszélgettünk, az érdeklődési körünk, a zenei ízlésünk full megegyezik, ugyanazokon a fesztiválokon is voltunk ugyanazokon a koncerteken. :'D
Csupán ennyivel idősebb lánnyal még nem volt dolgom, nem vagyok benne biztos hogy az olyan "módszerek", amik a gimiben működnek, nála is működni fognak, na meg mondhatni 6 év hátránnyal indulok.
Szerintetek, ha en is szimpatikus vagyok neki, a hat év leküzdhető egy 24 éves lány/nő számára?
Egyidős vagyok a lánnyal, és gőzöm sincs, hogy mit kezdenék egy 18 éves fiúval. Mondjuk ha férfi lennék, akkor sem tudnám, hogy mit kezdenék egy 18 éves, éppen érettségiző lánnyal. Ennyit elsőre.
Viszont ha mész egyetemre, önállósodsz, elköltözöl és valamennyire hasonló életszakaszban lesztek ezáltal, akkor leküzdhető lesz ez a különbség, szóval nem tartom teljesen esélytelennek, ha amúgy passzoltok. De azért jóval kevesebb az esély. Amennyire látom, van, aki 24 évesen az egyetemi + bulizós életét éli, más meg már dolgozik és gyereke is van, szóval nagy különbségek lehetnek. Te tudod, hogy a lány melyik csoportba tartozik és milyen cáljai vannak.
A gimis módszerek viszont biztos, hogy nem fognak működni. Ha tetszik, hívd el egy koncerte/ sörre, beszélgessetek tovább, de ebben a korban az emberek többsége már kinövi a gimis játszmázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!