Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Fiatal nő, idősebb férfi.
Figyelt kérdés
Uszodában mostanában előfordul, hogy fiatalabb nők próbálnak, szemezni velem. Tegnap egy egy "hello"-t is elnyomott egy szépség. Annyira megdöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Majd a lányom lehetne. Istennő teste volt. Én pedig nem vagyok Adonisz. Létezik ilyen, esetleg halucinálok és beképzelem magamnak?2016. ápr. 27. 21:46
1/12 anonim válasza:
a legközelebbi ilyennél csípd meg magad és ha fáj, akkor nem az lsd volt!
2/12 anonim válasza:
Viszont ha az volt, akkor én is vennék a cuccból...
3/12 anonim válasza:
Létezik ilyen,csak a boldog párkapcsolat nem garantált.
4/12 anonim válasza:
Vegyél hosszabb úszóshortot, ha kilóg a vége!
5/12 A kérdező kommentje:
Fiatalabb hölgyek válaszát várnám. IQ szegény, poénkodó, unatkozó drogosok kérem kíméljenek meg a továbbiakban válaszaiktól.
2016. ápr. 27. 22:30
6/12 anonim válasza:
Persze velem is volt mar olyan hogy megtetszett egy idosebb pasi,sztem ez normalis:-)
29/N
7/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy.
Én 25,a párom 40
8/12 anonim válasza:
Te vagy az IQ szegény ha ilyen kretén módon kérdezel...
9/12 anonim válasza:
Én 17 évesen jöttem össze egy 27 évvel idősebb férfival. 4 évig voltunk együtt, nagyon szerettem. Nem tudom mi fogott meg benne, de talán a belső értékei.
Azért lett vége, mert 4 év után sem akart komolyabban lépni. Összeköltözésről nem volt szó, ha volt is, terelte a témát. Családot meg nem akart. Így utólag belegondolva érthető. De reménykedtem, akkor még ...
A mostani párom 10 évvel idősebb és van egy gyönyörű kislányunk is.
A te kérdésedre válaszolva: lehet belőle komolyabb dolog, de más az értékrendetek. Mivel nagy a korkülönbség.
10/12 anonim válasza:
Lehetséges,hogy bejössz nekik.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!