Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki a lánynak, ha egy már kicsit idősebb férfi életében ő az első?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 12:37
2/10 anonim válasza:
mert annak oka van, es nem normalis dolog ha egy idosebb ferfinak en vagyok az elso...
3/10 anonim válasza:
2-es ahogy a te fejeddel is gond van.
4/10 anonim válasza:
Nem ciki, csak sajnálatos, mivel tapasztalat híján nagyobb valószínűséggel fog véget érni - méghozzá hamarabb - a kapcsolat. Ilyenkor azt kívánom, bárcsak kicsivel később ismerkedtünk volna meg.
5/10 anonim válasza:
#3 igazan? meselj meg... :D igazan okos lehetsz, ha egy valasz utan azt mondod hogy gond van velem, csak mert nem tetszik neked... grat orokszuz kisfiam :D
6/10 anonim válasza:
A baj drága, hogy te most nagyot szoptál. Értsd úgy, hogy én már rég nem vagyok szűz. Csak tudod emberi méltóság ami nincs benned.
7/10 anonim válasza:
emberi méltóság? tudod te, hogy mit jelentenek a szavak? :DD mekkora nyomorék vagy jóég
8/10 anonim válasza:
Tudom mit jelentenek a szavak, de néz már magadba. Nem is én pontoztalak le nullára. Akkor vondd le, hogy milyen lehetsz. Gratulálok neked!
10/10 anonim válasza:
Mert idosebb ferfit azert keres, mert tapasztaltat akar. Benazo elsoejszakasat talal a sajat korosztalyabol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!