Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért olyan gyáva, hogy nem mer közeledni egy nála sokkal fiatalabb nő felé?
Biztosra látom, hogy tetszem neki,mert úgy viszonyul hozzám, úgy is viselkedik velem, de a köztünk lévő 20 év akadály lenne ebben?
Nem hiszi el, hogy tetszhet nekem?
Azt hinné, csak szórakozok vele?
Akkor miért nem lép?
Én is úgy viszonyulok hozzá, hogy láthatja, hogy nekem is szimpatikus, tetszik.
Szóval teljesen nem értem őt, miért nem lép, pedig még családja sincs, semmi, egyedülálló, vagyis elvált már régen.
Ez mégis miféle válasz?
Felnőtt emberek vagyunk, nem?
Mondjuk 20 év az sok különbség. De ha mindenáron akarod akkor közöld vele, ilyen idősen már nem szabad barkochbázni egy kapcsolat elején. Másrészt meg túl fiatal vagy hozzá, előtted az élet lényege a családalapítás és gyermeknevelés. Ő meg ki tudja lehet már nem szeretne gyereket, és tőled nem venné el a lehetőséget. Pluszban ha szép vagy vagy tudja hogy körüldonganak a férfiak, akkor az is lehet hogy nem tudna megbízni tartósan benned.
Egy ismerősöm járt így, 17 év volt köztük és neki egy gyermeke is volt, nem lett volna egyszerű bepasiznia, bár minden srácban nyomott tudott hagyni (lehet ezért is) nem volt tartós a kapcsolata ezzel az idősebb palival. A fickó szakított mert féltékeny volt, nyáron inkább távkapcsolatban éltek és ez sem segített.
Szóval ennyi tippem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!