Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan nö,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan nö, akit nem zavarna, ha kapcsolat közben BDSM szolgáltatást nyújtó prostikhoz járnék?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy aki velem összejön annak úgy kéne éreznie, hogy kötelessége bármibe is belemenni. Én ezeket magamtól is el tudom intézni. Az úgy korrekt?

2019. szept. 3. 21:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"eleve esélytelen lenne valakivel akiről tudom hogy a hobbija pénzért krv-ákat kínozni."

Nem értem miért.

Ezek a prostik mazoisták. És még pénzt is kapnak. Ök akarják csinálni, senki nem kényszeríti őket, a többség még röhög is, hogy valaki a fétise miatt rakat pénzt fizet, míg ö még élvezi is.

2019. szept. 3. 22:49
 22/32 A kérdező kommentje:

Egyébként nem kvák hanem prostik!

Azért adjuk meg nekik a tiszteletet. Ugyan olyan emberek, mint te vagy én.

2019. szept. 3. 22:51
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Te mit éreznél fordított esetben? Ha a jövőbeli feleséged járna el rendszeresen prostihoz/szexklubba, mert van olyan, amit nem veled szeretne kiélni.
2019. szept. 3. 23:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a két válaszod nagyon üti egymást. Most vagy "Szeretem nézni ahogy prostik kinlodnak, pénzért pedig vállalják is." vagy élvezik a kettő együtt nem megy. Nem tudsz kínlódni és élvezni egyszerre. Aki élvezi az nem szendved/kínlódik. Még följebb pedig közöd hogy a párod nem tudnád tárgynak tekinteni és ezt kiélni rajta akkor ezek szerint csipeszelés közben a nő tárgy na most akkor a prosti tárgy vagy ember akit megillet hogy prostizzak ne vulgárisabb módon hívjam?

Egyrészt akiben benne van hogy föláll attól hogy valaki szenved annál szerintem valami félre csúszott. Nem tudnám kiverni a fejemből hogy az amit mutat vagy hazugság (már a szelíd mindennapok) vagy tényleg kettős a személyisége (ami magyarázat a sorai kettősségére) ez esetben viszont kérdés mikor lépsz át egy határt. És nem (csak) magamat félteném hanem mondjuk a kis cicákat vagy egyéb kisállatok akik "nem érnek annyit" mint egy ember sokak szerint akiket könnyű tárgyiasítani nincs hozzájuk érzelmi kötődés és nem tudja magát megvédeni ők gyakran megszívják az ilyesmit.

És nem piszkálni akarlak. Tényleg ezt érzem ha bele képzelem magam abba a helyzetbe hogy szimpi vagy ülünk a mondjuk 4.-5. randin mire az ember eljut arra a szintre hogy van egy kezdeti bizalom egy mélyülő kapcsolat de azért még nem butítja el a szerelem és közöd hogy erre vágysz. Akkor nagyobb bajban lennék ha már tartós kapcsolatban rukkolsz elő ezzel. De őszintén nem tudom megjósolni akkor mit reagálnék. Egyszerűen ez az infó olyan hangosan kongatja a vészharangot a fejemben hogy lehet hogy még sok pozitív érzelem és élmény dacára is megtörne valamit a kapcsolatban.

Egyetlen egy helyzetben tudom elképzelni hogy túl lépnék rajta (de a prostit még akkor se tudnám elfogadni magammal szemben pedig nem engedném ezt a határt át lépni) ha el tudod kapni azt a fajta buta állapotot ami a halál szerelmes vagyok ő az igazi féle rózsaszín köddel jár. Mert tudom magamról hogy olyankor egész elfogadóra sőt vakra butulok.

És azért elképzelhetetlen számomra hogy azt a fajta alárendelődést és kiszolgáltatottságot mikor meg van a kezem kötve vagy valaki a nyakamra teheti a kezét megengedjem mert azt csak akkor élvezem ha száz százalékig bízom abban az emberben hogy vigyáz rám. Ha el is tudnám fogadni valahogy a hobbid soha nem engedném hogy bármilyen módon is alárendelődjek és esetleg bele csússzak a prostis kategóriába a fejedben. Mert onnantól a saját szavaid szerint is tárgy vagyok szex közben. Egy tárgyra nem kell vigyázni innentől pedig nem érezném magam biztonságban.

2019. szept. 4. 07:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

" Nem tudsz kínlódni és élvezni egyszerre. Aki élvezi az nem szendved/kínlódik."

Hááát... ez finoman szólva nem igaz. Gondolom nem láttál még közelről mazohista nőt/pasit. (Illetve láttál, mert ott volt melletted a villamoson.)

2019. szept. 4. 08:02
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
A prostik is csak a dom oldalt vállalják be szal ez bukta
2019. szept. 4. 08:46
 27/32 anonim ***** válasza:
53%
Van akinek nem lenne gond, csak az nem az átlagember. Engem nem zavarna, volt egy időszakom amikor nő létemre én jártam dominához a párom tudtával. Ettől ez még lehet egy egészséges kapcsolat, de ne az itteniektől várd hogy megértsék.
2019. szept. 4. 08:55
 28/32 anonim ***** válasza:

73%os. Ugyan soha nem kinoztam meg senkit így olyat se láttam aki ettől lesz nedves de a szenvedés vagy kínlódás ahogy a kérdező írta akkor se egy kellemes dolog. Aki élvezi a fájdalmat az nem kínlódik hisz bár az agya felfogja és érzékeli a fájdalmat az nem negatív dolog a számára hanem endorfint termel és szexuálisan felaljza. Innentől szerintem nem lehet kínlódásnak nevezni. Viszont amelyik prosti csak a pénzért vállalja az valószínűleg valóban kínlódik még akkor is ha munkaköri leírása hogy nyögjön.

Értem hogy van a nőknek és ezen belül a prostiknak is egy olyan rétege aki ezt őszintén élvezi de aki élvezi a fájdalmat annak az nem kín és nem csak a pénzért csinálja. Ez a kettő így üti egymást. Vagy fogalmazhatunk úgy is hogy az ami az én szótáramban a kín annak köze nincs ahhoz amit valaki élvez egyszerűen a szexualitásban megélt és élvezetté alakult dolgot nem lehet kínnak nevezni mert ha valós fájdalom érzet lenne (olyan mint mikor rá esik valami a lábadra elvágod a kezed vagy becsípi az ujjad a fiók) akkor ezek az emberek se keresnék rá a lehetőséget és partnert hanem csak a fiókot csapkodnák az ujjukra. De elfogadom hogy tévedhetek is hiszen én nem élvezem a fájdalmat. Lehet az ilyen embereknek minden fájdalom élvezet habár mint említettem amennyire tudom nem így van.

2019. szept. 4. 09:06
 29/32 A kérdező kommentje:

#28 te alapjaiban nem érted milyen egy mazoista.

Képes egyszerre kinlodni nagyon és élvezni és igényelni.

És meg fogtok lepődni, de nem a prostikat tárgyiasitom, hanem azokat a nöket, akik ÉLVEZIK ha tárgyiasitják. Úgymond "használják" öket - ezt szó szerint hallottam már így tölük.

Azt meg végképp nem értem, miért félti valaki a kiscicáját. Alapvetően fogalmad sincs akkor erről az egészröl, még csak távolról sem.

Mégis mit kezdenék egy kiscicával szerinted?

Vagy miért bántanék olyat, aki ezt nem engedi vagy igényli?

Minek nézel te engem, de most komolyan kérdezem.

2019. szept. 4. 09:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves 28-as!

Igen, vannak olyan emberek, akik élvezik a fájdalmat: fenekelés, pálca, forró viasz, csalán, kényelmetlen kikötözés hosszasan - számtalan módja van ennek.

Nem mindenki ilyen, de sokan vannak, akik valamilyen szinten élvezik a fájdalmat, a kiszolgáltatottságot.

Picit hasonlít ahhoz, amikor elmész sportolni és kihajtod magad, fájnak a tagjaid, de mégis valami jó érzésed van.

2019. szept. 4. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!