Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé különc csendes, visszahúzodó, aszociális, de intelligens 30as pasik mind kapcsolatban vagy házasok? (bővebben lent)
Mindenhol azt hallani, olvasni hogy az ilyen típusú férfiak "nem kellenek senkinek", de akikkel eddig találkoztam szinte mind foglaltak.
Karakterre a tipikus kissé különc, irodalmár, nyelvész (nem jól kereső típusok, inkább szerény műkedvelő) aki nem nagyon szól senkihez. Ennyire különböznek pl. az itt vázolt illetve a valós arányok, és tulajdonképp minden ilyen típusú férfi kapcsolatban van?
A BME-n tevékenykedő matematikusokból indultam ki, nekik nagy többségükben nincsenek ilyen gondjaik. Nem tudom, te hol dolgozol.
Elnézve, amiket és ahogyan írsz, szerintem a te esetben sem az elvontság vagy a logikai készség okozza a társtalálási problémát.
ma 12:39
A BME-n nem tevékenykednek matematikusok. Aki ért hozzá, az külföldön kutat. Csak a gyökerek maradtak otthon, meg akik buták a tovább lépéshez.
"A BME-n nem tevékenykednek matematikusok. Aki ért hozzá, az külföldön kutat. Csak a gyökerek maradtak otthon, meg akik buták a tovább lépéshez."
Ki vagy te és mit tettél le az asztalra? Szász Domokosnak vagy Petz Dénesnek legfeljebb a lábujját csókolhatnád!
Panaszkodsz, hogy mindenki elkerül (nőket beleértve). Ekkora arroganciával mit vársz?
17-es
Ezzel a kommenttel csak azt a reálos tábort erősíted, akik végtelenül sötétek, egysíkúak az élet számos területén és lenézik azokat, akik bármi mást csinálnak. Sajnálatos, hogy a te nézőpontod annyiban merül ki, hogy humán terület=Petőfi születési dátuma.
Én a humán/művészet érdeklődésem ellenére (vagy inkább azt támogatva) is megnézek matek, menedzsment, gazdasági stb előadásokat, beszélgetéseket. Mert érdekel a világ.
A múltkor egy kémikus PhD barátnőmmel beszélgettünk a Csernobil sorozatról, aki a sugárzásról magyarázott nekem, én meg a film dramaturgiai fogásairól.
"A BME-n nem tevékenykednek matematikusok. Aki ért hozzá, az külföldön kutat. Csak a gyökerek maradtak otthon, meg akik buták a tovább lépéshez."
Azta. De magas lóról beszél valaki.
"Csernobil sorozat"
Pont azt erösited, hogy felszínesek vagytok.
Az érdekel titeket, ami épp menő. És abban belebölcsészkedtek, ha kell ha nem. És hirtelen az összes bölcsész energetikai szakértő, meg atom tudós, meg fizikus...
Fura régen nem volt bölcsészet, csak filozófia, aki pedig filozófus volt, az egyben matematikus, fizikus, müértö, csillagász.
Ezek sok ágra tagolodtak és kiváltak, megmaradt a "bölcsészet" ami kvázi egy üres semmi. Rongyrázás...
""Csernobil sorozat"
Pont azt erösited, hogy felszínesek vagytok.
Az érdekel titeket, ami épp menő. És abban belebölcsészkedtek, ha kell ha nem. És hirtelen az összes bölcsész energetikai szakértő, meg atom tudós, meg fizikus..."
Ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!