Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nőt akartok magatok mellé: csendes, szolidat vagy harsány, dominánsat?
csendes szolid nem jöhet szóba nem szeretem a semmilyen nőket akik nem tudnak érvényesülni
a harsány domináns sem a legjobb de ezerszer inkább mint egy csendes
Én is nyugodtabb, nem egy társasági ember vagyok, bár szeretek beszélgetni bármiről.
És ezért természetesen az előbbit választanám, de az utóbbiaknak általában nem is jönnek be a nyugisabb palik.
A harsány, domináns emberek is tág fogalom, erősen személyiségfüggő.
Pl most a szemben lévő italozóban egy kretén üvölt mint a fába szorult féreg, ez a hétvégi programja.
Az ilyeneket tudnám képenverni egy szívlapáttal.
Két véglet már megint. :)
Még jó, hogy ennyire nem egysíkúak az emberek.
Ha akkor is csendes, amikor négyszemközt vagyunk, és még hangosan kacagni sem szokott, akkor inkább egy harsányat... De az meg elég jól be tud égetni, ha sokat, és hangosan jár a szája+gondolkodás nélkül dumál.
Én introvertált és extrovertált közt félúton vagyok (inkább intro), de a mindennapi környezetemben kimondottan nagy a pofám (munkahely, otthon, haverok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!