Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendes, szolid férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, szolid férfinak sosem lesz családja?

Figyelt kérdés

Ilyen személyiséggel általában nem sikeres az ember a nőknél. Akkor hogyan legyen valakinek így családja?

Általában a nagydumások a nyerők. De apukának szerintem inkább a fent említett típus a jobb.

2019. júl. 19. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Menj már el egy óvoda bejaratahoz, és figyelj.
2019. júl. 19. 09:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? A külsőről nem írtál, de ha már egy átlagos külsőd van, teszel is azért,hogy ismerkedj, nyert ügyed van.

Persze azért az is fontos,hogy a csendes, szolíd ne tesze-tosza, tehetetlen pasit jelentsen, aki nem tud az életben boldogulni.

2019. júl. 19. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Egyik ilyen ismerősömnek nemsokára lesz 4 éves a kislánya, nagyon szép családja van. :)
2019. júl. 19. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Kedves kérdező, nőben is a r.bancos jócsaj a nyerő, anyának mégsem ezt a típust választják. Családod lesz, legfeljebb a nőd majd megcsal egy nagydumással.
2019. júl. 19. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

A beszédesseg tanulható dolog.

Régen én is csendes, visszahúzódó, néma kuka voltam általában is, pláne nők körében, most pedig nagyon más lettem pár év alatt. Tökös, jó dumás, magabiztos.

Nincs kőbe vésve hogy örökre csendesnek kell lenned, ha most az vagy

2019. júl. 19. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Jó reggelt! A férfiak jelentős része csendes, szolid, ÉS családos.

Nem kell aggódni. Nem minden nőnek jönnek be a nagydumások.

Amúgy meg az emberek személyisége általában összetett: esetleg egy kicsit ébreszd fel a lelked mélyén rejtőző nagydumást.

Amúgy szerintem a sokoldalú emberek a legnyerőbbek.

2019. júl. 19. 09:34
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Egy csendes szolíd férfi nem tudja megvédeni a családját, és a nőt akit szeret.

Apukának nem a piponya pasik jók, hanem azok akiknek van lélekjelenlétük olyan helyzetek megoldásában ahol erre szükség van.

2019. júl. 19. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Ajaj, csak várd meg amíg 35-38 éves leszel, és építs egy kis egzisztenciát. A 30-35 éves nők közel harcot fognak vívni érted. A tini-huszonéves lányok meg majd szexelni akarnak veled.
2019. júl. 19. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is...
2019. júl. 19. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Hmm, mondjuk ennyiből jobb lenne, ha a kérdező kifejtené, hogy mit is ért csendes, szolid alatt. Mert ez jelenthet tényleg anyámasszony katonáját is, aki nem való apának, de nem szükségszerűen, például apósomat is nagyon csendes, nagyon szolid emberként tudnám jellemezni, de abszolút nem pipogya vagy bármi, egyszerűen kicsit székely. :D Alig beszél, ha mégis, akkor is nagyon halkan, nem egy felvágós, feltűnősködő ember. Tökéletesen jól van a lélekjelenléte, kiáll a családja mellett ha kell, jó apa, stb.

2019. júl. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!