Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/15 anonim válasza:
A csendes fiúkhoz vonzódó lányoknál.
4/15 anonim válasza:
A gumilanyoknál és a forró pacalnál
5/15 anonim válasza:
Azért tisztázzuk, mit értesz "csendes" alatt. Mert van, aki introvertált, idő kell, hogy feloldódjon, ellazuljon, és utána tud beszélgetni, vannak egyedi gondolatai stb. Ez a típus be szokott jönni a lányok egy részének.
Meg van az, aki semmiről nem tud beszélni, pl. a "Mi történt ma veled?" kérdésre max. annyit képes kinyögni, hogy "Semmi". Na, ez a típus is csendesnek nevezi magát, pedig inkább csak fantáziátlan. És az ilyen nem kell a nőknek.
6/15 anonim válasza:
Akkor hogy szaporodnak a csendesek? Kihalnak? Csak véletlen születnek csendes, visszahúzódó személyiségek, két társasági ember házasságából? Evolúciós zsákutca?
7/15 anonim válasza:
Semmilyeneknél, hacsak nem vagy baromi jóképű.
8/15 anonim válasza:
#6-os, eddig több, egymást erősítő okból nem volt evolúciós zsákutca, a jelen korban viszont, több teljesen más, de szintén egymást erősítő okból kifolyólag már az. Amennyiben kommunikációs képességek és képzelőerő terén megnyilvánuló HIÁNYOSSÁGRÓL beszélünk, mint ahogyan az egyik előző hozzászóló is rámutatott.
9/15 anonim válasza:
# 8 Hűha, akkor én a veszélyeztetett fajok közé tartozom. :D Valahogy engem nem vonz a mai marketing duma, sőt egyenesen taszít, a sok beszédet se szeretem, mert ugye a sok beszédnek sok az alja.
10/15 anonim válasza:
#6 A személyiség a tapasztalatok hatására alakul ki.Senki sem születik csendesnek/visszahúzódónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!