Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
Én például szintén csendes vagyok lányban és nekem kifejezetten az ilyen fiúk (emberek) szimpatikusak általában. Elég türelmesnek tartom magam és nem zavar, ha valaki eleinte félénk, viszont már megesett, nem feltétlenül fiú esetében, hogy az illető még nálam is szótlanabb volt, konkrétan nem tudtam mit kezdeni vele, de azért ez szerintem ritka.
12/15 anonim válasza:
"a sok beszédet se szeretem, mert ugye a sok beszédnek sok az alja."
Eddigi élettapasztalatom alapján ez rendszerint a szellemileg rest emberek jelmondata.
13/15 anonim válasza:
Hát nagyon beszédes, extrovertált lánnyal nehezen tudnálak elképzelni. A többi lánynál lehet esélyed ha az önbizalmad rendben van.
15/15 anonim válasza:
Semmilyennel sajnos ezt tudom mondani, max ilyen nagyon elvont lányoknál. Nem kell egyébként csendesnek sem lenned, elég ha visszafogottabb vagy egy picit, nehezen nyilsz, elvarjak hogy te szed fel őket, ahhoz meg kell mindenféle szociális skill és rögtön, egyből el kell adnod magadat, rohadt nehéz, kivéve ha ilyen ultra jó kinézetű faszi vagy, akkor lehet felszednek ők maguk, de ritka, a kezdolepest kapod meg max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!