Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, visszahúzódó lányok\nők! Ti hol ismerkedtek? Hogy alakítottok ki párkapcsolatot?
Hogy tudtok ismerkedni, beszélgetni idegenekkel? Milyen típusú fiúkat\férfiakat talàltatok? Hogy működött a dolog?
Köszönöm a válaszokat!
Tinderen:D
4 évig voltam azon a sz*ron, végül tavaly tavasszal matcheltem a mostani párommal. Előtte randiztam mindenféle típussal, többségük nem jött be. Egy hozzám hasonlóan otthonülősebb, elmélkedősebb párt akartam és végül meg is kaptam :)
1-es 4 év alatt kipróbálta az összes Tinder fuck boy-t és rájött,hogy mindegyiknek csak szexre kell és hát most talált egy balekot,aki felvállalja.
Ez olyan romcsi *-*
25 és 31 :)
2-es, annál több eszem van és óvatosabbra neveltek (meg nem is viszket annyira), hogy azt játsszam, mint a mostani 18-as kislányok. ;) Nem sokan dobtak, inkább el sem kezdődött semmi, mert válogatós vagyok.
Levelező fősulin osztálytárs. Egy buszmegállóban kezdődött. Aztán sokat tanultunk együtt a neten keresztül. Aztán már nem csak a neten keresztül. Aztán már nem csak tanultunk...:)
Ezen kívül volt még egy munkahelyi ismertség, rövid ideig volt kollégám.
Egy harmadik szintén munkahelyen keresztül, ő nem kolléga volt, hanem munkaügyben mutattak be minket egymásnak.
Ha érdekel, hogyan alakult, azt inkább privátban. De általában komoly lett belőle.
Facebook és egyszer kipróbáltam a Tindert onnan is lett valakim.
Mindegyik komoly kapcsolat lett, de fuuuuu az egyik nagyon gáz volt; viszont a mostani páromat is ott ismertem meg és 2 éve együtt vagyunk nagyon szeretem és ő is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!