Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kissé különc csendes, visszahú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissé különc csendes, visszahúzodó, aszociális, de intelligens 30as pasik mind kapcsolatban vagy házasok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallani, olvasni hogy az ilyen típusú férfiak "nem kellenek senkinek", de akikkel eddig találkoztam szinte mind foglaltak.

Karakterre a tipikus kissé különc, irodalmár, nyelvész (nem jól kereső típusok, inkább szerény műkedvelő) aki nem nagyon szól senkihez. Ennyire különböznek pl. az itt vázolt illetve a valós arányok, és tulajdonképp minden ilyen típusú férfi kapcsolatban van?

2019. szept. 2. 03:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%

Nincs párom, jelenleg keresem,viszont sem nyelvész sem irodalmár nem vagyok.

F36

2019. szept. 2. 10:26
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen pasikra csak a csúnya nők buknak.
2019. szept. 2. 10:33
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Humán beállítottságúak talán sikeresebbek a nőknél, mert eleve több nővel járnak általában egy karra. Meg ahogy mondják, több embernek romantikus zsánerja a "távolba révedő költő", míg engem mondjuk a magukat nagyon komolyan vevő emberek kikergetnek a világból.

És semmi baj a reálosokkal, de az olyan, mint aki korábbi válaszoknál is van, és bármit, ami nem mérnöki vagy műszaki végzettség, rongyrázásnak tart, az mégis kinek lenne szimpatikus? És ez közel nem egyedi vélemény. Viszont rengeteg normális műszaki végzettségű férfi van, aki nem szenved valami fura felsőbbrendűségi-alsóbbrendűségi komplexusban egyszerre.

2019. szept. 2. 10:54
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a reálosok is nagyon szexik. Feltéve, ha van bennük érdeklődés más területek iránt is.

Sajnos randiztam már olyan villamosmérnökkel, aki lehet hogy jól értette a szakmáját, de azon kívül alapműveltségi problémái is voltak.

2019. szept. 2. 10:59
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy szoftverfejlesztőként nagyon jól keresek, és még nem vagyok 30.

Határozottan nem vagyok foglalt, majdnem 4 éve nem volt rendes kapcsolatom.

2019. szept. 2. 11:34
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben a "kissé különc" nem feltétlen takar pozitív dolgot, így találsz dögivel olyanokat, akik egyedül vannak.
2019. szept. 2. 11:43
 17/36 anonim ***** válasza:
73%

ma 10:59

Mert az alap műveltség az humán, egy reálosnak ahhoz IS értenie kell, humán körben elfogadott, hogy valakinek nincs megfelelő matematikai alapismerete.

Elég a firkászok cikkeit elolvasni, akik azon vergödnek, hogy egy közép iskolás matek példát képtelenek megoldani, ez kvázi divat.

Nem értem mivel rosszabb nem tudni mikor fejeződött be a második vh pontosan, mint az, ha valalit alapvető dolgokkal átb sznak pl egy szerződésen, mert fel sem fogják mi az a kamatos kamat, vagy hogy mi a különbség az egyet fizet kettőt kap és a +50% ingyen között.. -.-

Teljesen fogyatékos ez a világ, mivel míg teljes életet tudok élni anélkül hogy napra pontosan tudnám mikor született Petöfi, addig sok agyatlan humánost boldog boldogtalan át tud verni bármi szarral.

Szerintem az alap műveltség ott kezdődik, hogy valakit nem lehet kihasználni, átverni,nem pedig ott hogy felesleges lexikális tudása van...

Teljes joggal hívják sokan a felesleges lexikális tudást rongyrázásnak. Kirakat embereknek van rá szükségük.

Amúgy pedig alapmüveltség bármi lehet. Kortól nemtől, szakterülettöl, származásáról függően. Pl szerintem alapmüveltség tudni ki az az Erdős Pál. Szerinted meg idéztek Petöfit..

2019. szept. 2. 11:49
 18/36 anonim ***** válasza:
62%

ma 11:34

Nem vagy olyan. Mint gondolom te is érzed, a reál tudás nem valid intelligencia, amikor nök intelligens férfit keresnek.

Nekik a látszat a fontos, tudjál hablatyolni felületesen valami szarrol, az a menő.

Ha pl egy informatikus vagy, vagy egy diszlexiás matek zseni, aki Norvégiában kutat, akkor a magyar nöknek maximum a pénzed miatt vagy menö. De még így is több esélye van egy csöves nadrágos hippi bölcsésznek, aki majd éhen hal, mert még mekibe dolgozni is fogyi.

2019. szept. 2. 11:57
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Szoftverfejlesztő vagyok, de a történelem a hobbim, egy ilyen témájú Youtube-csatornának is dolgozom. Ezen felül nagyon érdekelnek a társadalomtudományok. Végzettségemet tekintve nem is IT-s vagyok.
2019. szept. 2. 12:31
 20/36 anonim ***** válasza:
36%
68%, te gyakorlatilag csak demonstrálod, amit mondtam. A lényeg nem a végzettség és a IQ-teszt, hanem hogy ne legyen egy teljesen beszűkült látásmódú ember, aki ráadásul ennyire végletekben gondolkodik és lefitymál mindent.
2019. szept. 2. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!