Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan 43 éves, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan 43 éves, több éve elvált nö, akinek nem sikerültsenkit találni?

Figyelt kérdés

Nekem tényleg nem akadt , de senki , semmilyenszinten .

Amúgy szeretik a tarsasagom az emberek mert nagyon nyilt , vidam vagyok , ápolt , csinos , nagyon jó a humorom, pozitiv a kisugárzásom

Nem vagyok ketsegbeesett , úgyhogy nem érzik a pasik hogy mászok , stb szeretem a szabadsagot is, muveszlelek vagyok , jól elvagyok magamban , szeretek szepitkezni , shoppingolni

Gyanitom hogy esetleg figyelemzavaros vagyok mert fiatalabb korban elhittem hogy belyeggyüjteményt akarnak mutatni , nem értettem sokszor a helyzeteket es most mar ertem , de felek hogy nehogy túl sokat lássak bele a dolgokba .... ha egy pasi baratkozik es halisetennek rajövök mindig , hogy jól döntöttem , mert nincs semmi a flört mögött legtöbbször, sokan unalomból , vagy egótuning miatt teszik

Lenyeg mindenki akit ismerek , a parjaval van ma, egyszeru velem egykorú nök talalnak maguknak ferfit aki ragaszkodik hozzajuk , pedig nem forditanak gondot a kulsejukre , többgyerekesek es megis kellenek ...

Hiaba voltam emberek közt , tarskeresön , csak komolytalan ajanlatokat kaptam

Privikre nem tudok válaszolni

2019. aug. 31. 18:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja es en nem metalheadre vágytam hanem normalis pasira , aki arra vágyik vitázzon máshol
2019. aug. 31. 19:38
 12/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Kerdezo. Amikor nagyban part kerestem, akkor jopar hasonloval randiztam, akik evek ota nem talaltak maguknak senkit. Nyilvan nem talaltak olyat, akivel osszejottek volna. Ugyanez megvan a masik oldalrol is. Sok a mismatch, de attol meg erdemes tovabb probalkozni. Mondjuk a 7 ev az eleg utosen hangzik, valami nem stimmel azzal, hogy miszerint valogatod ki, hogy kikkel ismerkedsz, ha ennyire nem talalsz senkit.

Nem vagyok benne biztos, hogy ertem, de neked nincs gyereked, vagy csak 1 van? Ilyen korban mar az is vizvalaszto tud lenni mindket iranyban. Van aki gyermektelent keres, van aki meg direkt olyat, akinek van mar gyereke.

Amugy en is sok novel jol kijovok, de a legtobbel azert ennel tobbet nem tudnek elkepzelni. Ez nem kedvessegen meg nyiltsagon mulik, hanem ertekrenden, eleg gyorsan kiderul, ha nem kompatibilis. A masik, amit meg ajanlani tudok, hogy ne varj ajanlatokra, azokat nagyjabol latod, hogy mennyire "relevansak". Elhiszem, hogy kivalogatni is sok ido es talan felesleges is, ha nincs ott a tu a szalmakazalban. En azt tapasztaltam, hogy sok no a maga kezebe vette mar a tarskereses felelosseget es siman szoktak kezdemenyezni. Talan hatekonyabb, mint "varni". Egy tarskereso portalon egy szia szerintem barkinek belefer, aztan utana majd ugyis kiderul, hogy mennyire trafaltal bele.

43F

2019. aug. 31. 19:57
 13/17 A kérdező kommentje:

13 as , igen , van egy 12 eves lanyom , 5 eves volt mikor elvaltam es emiatt sok ev siman a nevelesere ment el , nem volt lehetösegem kimozdulni se . Kb 11 eves kora utan lett kissé több szabadidöm

Onnan a 7 év

2019. aug. 31. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Csak velem az van,hogy nem is keresek.
2019. aug. 31. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
94%

A legőszintébb segítő szándékkal:

Legalább saját magadhoz legyél őszinte! Hónapok óta osztod meg itt az életed idegenekkel.

Igy nem fogsz hasznos választ kapni, ha elhallgatsz, kihagysz és letagadsz fontos részleteket.

Segíts magadon! Olvasd vissza a saját kérdéseid! Az elsővel kezdd, szépen sorban. Nagyon sok dologra rávilágít.

Aztán ha saját magaddal őszinte tudsz lenni, és ismered saját magad, onnantól a párkeresés is egyszerűbb.

2019. aug. 31. 21:37
 16/17 Rockarc ***** válasza:
74%

Kerdezo, te csalsz! :)

Akkor nem 7 eve keresel, hanem 1 eve, nem mindegy! Ez bizony el fog tartani egy darabig, de nem kell ketsegbe esni. A helyzet nem jo, sokan fognak probalkozni, de keves lesz az, amelyik tenyleg komolyan gondolja. Erre mondtam, hogy inkabb keress te magadnak tarsat. Ott is lesz rengeteg komolytalan, de szerintem jobb a talalati arany es akkor lehet gondolkodni, hogy most akkor passzoltok-e vagy sem. Igy megkimeled magad a mindegy csak no legyen tipusu emberektol. Akar egy smile is megteszi es vagy reagal ra a masik es atveszi a kezdemenyezest, vagy nem.

43F

2019. aug. 31. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
94%

"ha egy pasi baratkozik es halisetennek rajövök mindig , hogy jól döntöttem , mert nincs semmi a flört mögött legtöbbször,"

Alig 20-30 kérdést teszel fel róla heteken keresztül, mire leesik, hogy a főnöködnek a roma lány jön be, az oktatód csak szédít, vagy a házaspasi második szeretőnek se akar.

Csak az elmúlt 24 órában legalább 3 kérdésed volt. Két külön pasi az oktatód és a főnököd? Az utóbbiról tudod is, hogy élettársa van.

De nem mászol rá senkire, ó dehogy. Csak hagyod magad elsőre ágyba vinni, aztán meg megbánod, és írod ki a következő kérdést.

Te tényleg nem érted, hogy miért nem kellesz senkinek kapcsolatra?

Eleve nem azokkal kéne társkeresőn se foglalkozni, aki elsőre képet küld a farkáról aztán kijelenti, hogy csak akkor találkozik veled, ha szex lesz.

Egyáltalán nem tudsz szelektálni, nem érted a férfiakat, ezért is tudott a volt férjed anyagilag lenullázni.

Tényleg szánalmas már, amit itt leművelsz, kedves. De aki nem hiszi, írjon rá privátban, hátha pont véletlen megint ő írt ki kérdést, és válaszol.

2019. aug. 31. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!