Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 187000 Ftos jövedelemmel és 2003as Skoda Fabia autóval lehet teljesen átlagos nőt találni, ha nem jó a külsőm és a belsőm?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem vagyok helyes férfi. Sőt állítólag a dumám sem jó humorom sincs és elég félénk határozatlan vagyok viszont úgy gondolom jó a jövedelmem 187 ezret keresek és van egy saját autóm és skoda Fábián. Nyilván nem jó csajt akarok mert tudom hogy azokok a milliomosokhoz mennek.
Teljesen átlagos nő is jó nekem.
2019. aug. 22. 12:28
1/23 anonim válasza:
Kár, hogy még mindig vannak olyan hím egyedek, akik azt hiszik, hogy minden nő pénzért és anyagi dolgokért megvehető.
3/23 anonim válasza:
Nincs kocsim és átlag feletti nőm van. Na?
4/23 anonim válasza:
Szerintem nem ezt hiszik - vagyis van aki igen, de azért a többség nem - és az a baj, hogy ettől függetlenül sem fognak szegénnyel kezdeni.
"Kenny, egy csaj se fog veled minden este mirelit gofrit vacsorázni"
5/23 anonim válasza:
Bőven jó nőnek mondanak, úgy válaszolok. A válasz nem, egy átlagos nőnek sem valószínű, hogy kellesz, mert te bőven átlag alatti vagy. Nem a fizetésedre és a kocsidra gondolok, hanem buta vagy, szánalmasan rosszindulatú (kikérem magamnak az idióta sz.ar feltételezésed, hogy a jó nőknek csak milliomosok kellenek, a milliomos és az átlag alatti szerencsétlen között azért bőven van átmenet), nincs humorod, és még helyes sem vagy. Csak egy púp lennél egy valamire való nő hátán.
6/23 anonim válasza:
Ha max 22 eves vagy es ezt valami reszmunkaidovel produkalod egyetem mellett, akkor ja. Felnottkent ez boven atlag alatti.
7/23 anonim válasza:
Adott egy xar belső egy xar külsővel, amit kizárólag anyagiakkal akarsz kompenzálni. Oda ez a fizetés kevés, két-három nullát tegyél utána.
8/23 anonim válasza:
Ha szar a kulsod es a belsőd is akkor senkit se fog erdekel hogy mennyit keresel es milyen kocsid van.
9/23 anonim válasza:
Ezt jó lenne, ha a munkáltatók is így gondolnák... De persze nem.
10/23 anonim válasza:
Ha azt hiszed a nők a jó fizetésre és a kocsira mennek,sosem lesz senkid.Ráadasul csúnya is vagy amivel nem is lenne gond önmagában,de ilyen felfogással a kettő már túl sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!