Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan 43 éves, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan 43 éves, több éve elvált nö, akinek nem sikerültsenkit találni?

Figyelt kérdés

Nekem tényleg nem akadt , de senki , semmilyenszinten .

Amúgy szeretik a tarsasagom az emberek mert nagyon nyilt , vidam vagyok , ápolt , csinos , nagyon jó a humorom, pozitiv a kisugárzásom

Nem vagyok ketsegbeesett , úgyhogy nem érzik a pasik hogy mászok , stb szeretem a szabadsagot is, muveszlelek vagyok , jól elvagyok magamban , szeretek szepitkezni , shoppingolni

Gyanitom hogy esetleg figyelemzavaros vagyok mert fiatalabb korban elhittem hogy belyeggyüjteményt akarnak mutatni , nem értettem sokszor a helyzeteket es most mar ertem , de felek hogy nehogy túl sokat lássak bele a dolgokba .... ha egy pasi baratkozik es halisetennek rajövök mindig , hogy jól döntöttem , mert nincs semmi a flört mögött legtöbbször, sokan unalomból , vagy egótuning miatt teszik

Lenyeg mindenki akit ismerek , a parjaval van ma, egyszeru velem egykorú nök talalnak maguknak ferfit aki ragaszkodik hozzajuk , pedig nem forditanak gondot a kulsejukre , többgyerekesek es megis kellenek ...

Hiaba voltam emberek közt , tarskeresön , csak komolytalan ajanlatokat kaptam

Privikre nem tudok válaszolni

2019. aug. 31. 18:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Vegulis evekig nem erdekelt a magany mert valasom utan ramfert a pihenes , de azóta eltelt 7 ev es most mar megértem volna egy kapcsolatra
2019. aug. 31. 18:21
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

“Privikre nem tudok válaszolni”

A szó amit keresel a nem AKARSZ válaszolni. A tudni ige mást jelent.

2019. aug. 31. 18:28
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

42 vagyok es szinten par nelkul.

Bar nekem idom sincs mar ferfiakra, de nem is talaltam olyat aki tenyleg kellene, mert szemelyisegre mind tul atlagos, normalis volt. Nekem egy hippie, metalhead kellene, aki meg mindig benne lenne abban, hogy egy lakokocsival utazzuk korbe a vilagot.

Szoval ilyen szemelyiseget keresek aki lelekben meg mindig 20-25, mint en. De nem talaltam.

2019. aug. 31. 18:28
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Hogy miért nem találtál? Ott van leírva az első soraidban. Egy öntelt , önfényező alak vagy, akiknek semmi se jó és ezért maradnak egyedül, szóval ne csodálkozz a dolgokon.
2019. aug. 31. 18:42
 5/17 anonim ***** válasza:
32%

“Nekem egy hippie, metalhead kellene, aki meg mindig benne lenne abban, hogy egy lakokocsival utazzuk korbe a vilagot.”

És mi tart vissza, hogy ebbe belevagj egyedül?

Amíg unalmas, szürke háziasszony vagy, addig nem lesznek ilyen férfiak körülötted.

Olyan vagy, mint az itteni otthon ülős szűzfiúk, akik kimozdulnának, ha lenne kivel, de mivel nincs, ezért otthon tespednek 35 éve.

2019. aug. 31. 18:45
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Ki mondta, hogy otthon ulok???

Ki mondta, hogy barkire is varok?

Ezeket az elmenyeket jobb lenne megosztani egy olyan emberrel aki ugyanazon a hullamhosszon van mint en, de nem varok senkire.

2019. aug. 31. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Azon információk alapján, kedves Kérdező, amit leírsz magadról, az alapján már akár találhattál volna magad mellé valakit, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak.

Több információra van szükségem az adekvát válasz adásához.

Jellemzően ezek csökkentik a férfiak érdeklődését:

-több gyermek,

-túl magas önállósági fok, amolyan "nem hiányzik mellőle senki"-fíling,

-elhízás,

-időhiány (workaholic hozzáállás és/vagy túl sok hobbi miatt nincs szabad kapacitásod),

-valami eldugott helyen laksz, ahol mindenki ismer mindenkit.

A tippjeim közül melyik helyes?

2019. aug. 31. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 42 éves elvált nő vagyok, 5 éve váltam el, volt egy másfél éves kapcsolatom, azóta senki. De őszinte leszek: nem is keresek. Persze, vágyom egy kapcsolatra, de nem érzem sem testileg sem lelkileg készen magam rá. Előbb magam kell rendbe szednem, utána jöhet a többi. Persze, olyan mindig akadt volna aki csak dugni akart. Olyan is, aki komolyat akart, de egyáltalán nem illettünk össze. Szóval nem kapkodok el semmit, és nem okolok senkit.
2019. aug. 31. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

4-es neked annyi eszed van, mint egy marék szárított molylepkének.

Elmondom eddig milyen lehetőségeim voltak/vannak párkapcsolat kialakítása terén.

Nős: akiknek nincs elég bátorságuk, kilépni egy rossz házasságból. Meleg ágyból szerették volna meleg ágyba jutni.

Igen, bocsesz 4-eske, válogatós vagyok. Nem felelt meg. Nem tudom tisztelni az ilyen férfit.

Nős: csupán kalandot keres. A "tisztességesebbjei" nem árult zsákbamacskát.

Nálam 5-10-15 évvel fiatalabb srácok. Rövid távra jó, de nagyon eltérő volt a jövőképünk.

Nem fogadta el a gyermekem....igen, bocsesz 4-eske, válogatós vagyok. Nem felelt meg.

Természetesen, sutba vághattam volna az elvárásaikat.

....nos nézzük....akkor is itt lennék - valószínűleg - a GyK-n és ezekre a kérdésekre várnék választ:

Miért csal meg a párom?

Miért nem vagyok elég a szeretőmnek?

Miért néz meg fiatal lányokat?

Miért utál a gyerekem?

Nincs kedvem folytatni, annyira nem érdekes az egész.

Kedves Kérdező - ha úgy alakul - tartós párkapcsolat nélkül is tartalmas életet kell élned. Hidd el lehet!:))

2019. aug. 31. 19:33
 10/17 A kérdező kommentje:

Jelentem aki nem a kerdesemre valaszol

Nem vagyok önfenyezö, de ha nem irnam meg , hogy apolt vagyok , akkor jönnenek a kommentek h neztem e tukörbe meg hogy biztos sut rólam a ketsegbeeses

2019. aug. 31. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!