Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bdsm kedvelő biszex pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bdsm kedvelő biszex pasiként van esélyem megfelelő társat találni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 25. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez a "legfontosabb jellemződ" és azt tartottad a legfontosabbnak kiemelni, akkor aligha.
2019. aug. 25. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert sok elutasítás kapok emiatt. Tagadjam le önmagam és éljek olyan életet, ami nem elégít ki 100%-ban?
2019. aug. 25. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de ne ezzel indíts. Most szertined mi a jobb?

Mész és "Sziasztok Béci vagyok a BSDM kedvelő biszex pasi" vagy valami egyéb dologgal mutatkozál be? Naná, hogy az egyéb.

2019. aug. 25. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
biszexként duplaannyi esélyed van
2019. aug. 25. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem is mondta, hogy Béci.

Komolyra fordítva: miért ne lenne esélyed?

2019. aug. 25. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a társkeresést a Gyakorikérdésekre korlátozod, és ilyen kérdések a legerősebb fegyvereid az arzenálodban, nem sok esélyed van. De ha mondjuk elmész egy ilyenre: www.freedomfetish.com, vagy regisztrálsz az smpixie.com -ra egy kellően csábos bemutatkozással, minden előfordulhat.
2019. aug. 25. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Rosszul feltett kèrdés!

A BDSM soféle beállítottságot takar! A kèrdèsed nem tèr ki arra, ezen belül hova tartozol!

Ha valaki ismeri önmagát ès vallalja is, az csak előny. Másrészt itt a bdsm-t sokan olyan polcra teszik mint egy rossz bélyeget. Aki így gondolkodik aztal alapból baj van, nem sokat tud róla. Önmagában semmit nem jelent. Miután több olyan emberrel találkoztam akihez közel állt, van róla ismeretem. Sokat olvastam is blogokat és egyéb írásokaz. Biztos vagyok abban, hogy egy normálisnak mondott kapcsolatnak is sokszor vannak olyan vonásai melyek innen vagy onnan de összeköthetőek lennének a bdsm-l. Sokan nincsenek ezzel tisztában, észre sem veszik.

Miert nem azt fogalmazod meg, mit akarsz megélni a kapcsolatban? Arra sokkal egyszerübb válaszolni és megtalálhat tèged is egy hasonlóan gondolkodó ember.

Társat keresel az igényeid megéléséhez vagy párkapcsolatot és családot is szeretnél idővel. Ha igen akkor a biszexualitás mellékes.

Vagy igazán csak arról szól a kérdés. Hogy önmagad nehezen fogadod el és azt sem tudod te magad sem mit keresel?

2019. aug. 26. 07:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy itt bárkit is találni fogok. Tematikus társkeresőkre regisztráltam már, de leginkább csak kamusok és fizetősök vannak. Biszexuális és BDSM oldalamat ismerkedésem későbbi szakaszában szoktam felhozni. Sokan ilyenkor viszolyognak vagy nem mernek belevágni. Tudom mit keresek és mire vágyom. Önmagunk elfogadása sohasem egyszerű főleg ha nem csak hagyományos vonz.
2019. aug. 26. 08:30
 9/12 De La Cruse ***** válasza:
Semmi esélyed.
2019. aug. 26. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Én hetero BDSM kedvelő férfi vagyok. Azt javaslom, ne aszerint keress társat, hogy ki szereti a BDSM -et, ki nem, hanem tanulj meg belelátni a potenciális jelöltek fejébe, vágyaiba. Meg lehet pendíteni a nőkön húrokat, és abból, hogy némák maradnak vagy szépen csengenek, megtudhatod, egymást keresitek-e velük.

Én sosem az S/M érdeklődéssel nyitottam, hanem kísérleteztem, eleinte verbálisan, fantáziák szintjén, és ha úgy nem ütköztem ellenállásba, továbbléptem. Elég csak megpróbálni egy nő kezeit a feje fölött összefogni szex közben, jó erősen. Ebben még nincs semmi ijesztően bizarr. Ha érzem, hogy ez beindítja, következőre már egy bőrszíj is elő fog kerülni, ami végig magastartásban rögzíti. Ha ezt is lelkesen fogadta, legközelebb újabb bőrszíjakat is bevetek, amik a bokáit tartják terpeszben. Innen pedig lehet folytatni annak módszeres és fokozatos kitapasztalásával, hogy reagál a fájdalomra, pl. ha a csípés vagy harapás éri a mellbimbóit, esetleg csipesz kerül rájuk. Észre sem veszi, és szub lett belőle, egy idő után már ő maga akarja és vágyja, hogy hasonló, vagy még meredekebb dolgok történjenek vele.

Egy S/M kapcsolatot felépíteni kell, nem kulcsrakészen megkapni.

2019. aug. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!