Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Melyik a fontosabb? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyik a fontosabb? Hogy egy férfinak megfelelő szülői háttere legyen, vagy hogy ő maga keressen sok pénzt?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem nem jó a szülői hátterem, a szüleim nem gondoskodtak a jövőmről. Nem vettek nekem lakást. Viszonylag kezdő szoftverfejlesztő vagyok, nettó 400 körül keresek, de ennyivel nem megyek semmire. Van egy tűzoltó ismerősöm, aki nettó 160-at keres, de neki vettek egy kis lakást Pesten a szülei. Ő is mondta, hogy hiába vagyok szoftverfejlesztő, szülői háttér nélkül manapság nem megy az ember semmire. Mondta is, hogy neki ez a nagy szerencséje, hogy van szülői háttere, különben megélni sem tudna.

Tényleg az van manapság, hogy csak annak lehet barátnője, akinek vesznek lakást a szülei, mert gondoskodnak a jövőjéről? Akinek nem, az fejen is állhat, sosem hozza be ezt a hátrányt?

2019. aug. 17. 14:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Mi ez a hülyeség. Csóró ocsmány munkanélkülieknek is van barátnőjük. Ne a frusztrációdból indulj ki. Aki így szerez nőt az nem talál igaz társra, mert csaka (szülei) pénzére hajtanak. De tudom hogy kamu a kérdés és a kamu 400ezres fizetéseddel jöttél hencegni. Vagy ha ennyi idős vagy tényleg és ezen töröd a buksid akkor nagyon beteg és buta vagy.
2019. aug. 17. 14:50
 2/16 Mcgalagony17 ***** válasza:
75%

Az én szememben sokkal többet ér nemtől függetlenül, ha valaki nem azzal henceg, hogy a szülei mit toltak a segge alá, hanem saját maga bizonyítja be, hogy képes megélni. Nem is keresel olyan rosszul, hidd el ;) Az informatika még mindig egy aranybánya a közalkalmazotti bérekhez képest.

Persze léteznek nők, nem is kevesen, akik csak a bankszámlára, és egész konkrétan a családi háttérből származó jövedelemre mennek, de ne azokat keresd és lesz barátnőd. Ne add fel! :)

25/N

2019. aug. 17. 14:51
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Persze, sokat jelent egy saját lakás, de aki lúzer, az a saját lakásban is az marad.

Tanulj meg takarékoskodni, havi nettó 400-ból már azért lehet, ha pedig a pároddal ketten raktok majd félre, még jobb lesz.

A jó szülői háttér abban is kimerülhet, hogy pl. segítenek majd nektek a gyerekekre vigyázni. Nem mindenki tudja megtenni, hogy lakást vesz a gyerekének, sőt ez a jelentős kisebbség.

2019. aug. 17. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos a pénz, egyáltalán. Értékelem a szorgalmad. 🙂
2019. aug. 17. 14:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit panaszkodsz,szoftverfejlesztő vagy. Ha te nem tudsz sok pénzt keresni,akkor senki.

Az én barátom is az,és jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák. Külföldön a 4x-esét is megkapná annak amit most,még freelancerként is jobban keresne mint bármelyik átlag férfi. Megérteném mégha szakmunkás lennél,de így?

Miért kellene a szülőknek bármit segíteni? Felnőtt vagy,innen már rajtad múlik mennyit keresel. Ha nem vagy elégedett,keress másik munkát,fejleszd magad és vegyél saját lakást,ne mások szüleire irigykedj mint a gyerekek.

Nyilván többet ér minden nőnek,ha maga a férfi teremti meg a saját életét,és nem a szüleitől kapja. Hiába lennének gazdag szülei a pasimnak,mindig azt kapnánk a fejünkhöz hogy ezt meg azt ők vették,mindig rájuk kéne hallgatnunk,mert akinél a pénz van az osztja a szabályokat. Természetesen jobb ha a sajátunkból vásárolunk,saját lakást veszünk,mert ha másnál lakunk,egy poharat sem rakhatunk arrébb anélkül hogy beleszólnának. Ha pedig "megveszik" nekünk,szintén folyton a fejünkhöz lenne vágva. Ne adj isten,ha el akarunk költözni,vagy át akarjuk festeni akkor jönne az érzelmi zsarolás,hogy jajj a mama csak jót akart és nem vagyunk elég hálásak. Kinek lenne ez jó?

2019. aug. 17. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

A magyar fizetések mellett elég mérsékeltek a lehetőségek. Kivéve 1-2 hiányszakmát, de arra születni kell, illetve a zsíros semmittevő állásokat, de oda is születni kell, pontosabban abba a közegbe. A politikusaink többsége vérrokona az előző két generációt uraló emberkéknek.

2019. aug. 17. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Nőként én is jobban megbecsülöm ha valakinek minden ami az övé azért ő harcolt ő dolgozott ő küzdött. Függetlenül attól hogy a szülei munkanélküliek, valamilyen függőségben szenvednek stb. Sőt! Még példásabb is : hiszen nem követi az otthon látott példát, hátrányból indul még is egy tisztséges életét hozott össze magának!

Ugyanakkor tudom, hogy itt nagyon megy azoknak a lehúzása akinek a szülei besegítettek(lakás, autó, pénz, ismeretség stb). Én őket sem nézem le. Ha megtehetik a szülei akkor miért ne? Viszont az gusztustalab amikor valaki 30+ évvel is majd a szüleim úgyis kihúznak a bajból, nekem nem kell dolgoznom mentalitással él. Akinek van egy kis hátszele igen hülye lenne nem kihasználni. Viszont arra a kis fuvallatra támaszkodni egész életében kiábrándító.

2019. aug. 17. 15:19
 8/16 anonim ***** válasza:
24%

Nekem kifejezetten taszító, ha valakit támogatnak a szülei. Nagyjából arra jó, hogy a büdös életben ne legyen önálló, valamire való ember. Pontosan ez szüli a "megélni sem tudnék a szüleim nélkül" mentalitást. Én nem jönnék össze olyan férfival akinek a szülei vettek lakást/autót/berakatták egy fontos munkakörbe amihez nem is ért stb. Egyszerűen csak nem szeretem azokat az embereket akik nem tudnak megállni a lábukon anyuka meg apuka nélkül.

Gazdag családból származom, megtehettem volna, hogy lakást kérek de nekem ez undorító, semmi értelmét nem látom a céloknak ha nem egyedül éred el őket. Inkább legyen egy csendes kis albink amit ketten szépen fizetünk, aztán gyűjtögessünk a saját kis dolgainkra mint hogy szülői segítséggel éljünk. Azt már csak félve merem leírni, hogy az ilyen szülők kivétel nélkül csak azért segítenek ennyit, hogy magukhoz láncolják a gyereket és bele tudjanak szólni az életébe. Soha nem láttam kivételt.

2019. aug. 17. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nem vagy egy kicsit mazochista? Nyilván nem kell elfogadni az összes szülői cuccot, de azért nem is kell minden segítséget megtagadni. Valahol az arany középutat érdemes megtalálni.

Nekünk pl. van egy rakás lakásunk és én örülök neki, hogy az egyikben lakhatok és nem kell albérletet fizetnem. Ettől függetlenül teljesen önállóan élek, több munkahelyem van, tele vagyok tervekkel, megállnék a lábamon saját lakás nélkül is, így viszont egy rakás pénzt félre tudok tenni, amiből el tudok utazni bárhova a világban, ahova szeretnék, hülye leszek erről lemondani.

2019. aug. 17. 15:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
"nettó 400 körül keresek, de ennyivel nem megyek semmire" - Akkor valamit nagyon szarul csinálsz.
2019. aug. 17. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!