Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik a fontosabb? Hogy egy férfinak megfelelő szülői háttere legyen, vagy hogy ő maga keressen sok pénzt?
Sajnos nekem nem jó a szülői hátterem, a szüleim nem gondoskodtak a jövőmről. Nem vettek nekem lakást. Viszonylag kezdő szoftverfejlesztő vagyok, nettó 400 körül keresek, de ennyivel nem megyek semmire. Van egy tűzoltó ismerősöm, aki nettó 160-at keres, de neki vettek egy kis lakást Pesten a szülei. Ő is mondta, hogy hiába vagyok szoftverfejlesztő, szülői háttér nélkül manapság nem megy az ember semmire. Mondta is, hogy neki ez a nagy szerencséje, hogy van szülői háttere, különben megélni sem tudna.
Tényleg az van manapság, hogy csak annak lehet barátnője, akinek vesznek lakást a szülei, mert gondoskodnak a jövőjéről? Akinek nem, az fejen is állhat, sosem hozza be ezt a hátrányt?
Telepesen mindegy honnan van pénze! Csak legyen!
17/l
Én a lakásvásárlással megvárnám azért, amíg kidurran a lufi és összeomlik az ingatlanpiac. Akkor gombokért juthatsz majd akár nagyobb házakhoz is.
Az építőipar valószínűleg vezéráldozat lesz, de így szokott ez lenni, ha az ember piramisjátékot építget: előbb-utóbb összedől a saját súlya alatt az egész kóceráj.
A kérdés arra utal, hogy egyáltalán nem vagy érett, felnőtt ember!
Aki az, annak igazán abban van értèk amit önmaga ér el, nem pedig abban amit alátolnak!
Sokan tudtak elindulnii az életben maguktól is emberek! Ha saját lakásod lenne attól sem lennél érettebb! Van problémád de az nem a szülők és az anyagi háttér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!