Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?

Figyelt kérdés
A nők túlnyomó többsége a kocsi és saját lakhely megléte alapján választ férfit, ahogy tapasztalom.

2019. aug. 28. 02:01
 81/92 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az is óriási probléma, hogy vidékről, falvakból feljöttek Pestre a tirpák parasztok, és máris azt hiszik. övék a világ. Csak egy jó tanács, paraszt nővel sose kezdj! Teljesen más világ, mondhatni a polgári gondolkozás ellentéte. Csak a pénz, csak a státusz, és azt is tudni kell, ők a szüleinek akarnak bizonyítani. Akik ugyancsak cölöpverő bunkók. Meg lehet nézni, hogy a ostoba nők bekerülnek a városi élet forgatagába, egyből boldogok, hogy nem ismeri őket senki. A többségük felismerhető a vastag combjukról, széles csípőjükről. Elkezdenek fogyókúrázni, megy a smink ezerrel. Nekik most találni kell egy gazdag, menő herceget, jogászt, orvost, vezető beosztású fickót. Behálózni, majd pszichésen megtörni, de ezt művészi szinten csinálják. Amikor a már férj rájön hogy pokol az élete, akkor már ott van 1-2 gyerek. A nő magas lóról beszél vele, legrosszabb esetben is övé a vagyon fele. Mert azt jobb ha tudja mindenki, hogy ta-hó falusi parasztéknál a lényeg a vagyon. Házasság után megszűnik a szex, megszűnik a színjáték amit előadott az érzelmek terén. A férfi dolga a pénz megteremtése mindenhez. Ennyi. A gond csak az, hogy az ország 80%-a egy suttyó ta-hó paraszt, és ez messzemenően érződik a párkeresés során is. Természetesen a férfiakra is vonatkozik, csak náluk a nagy hang, az ellentmondást nem tűrő viselkedés a lényeg.

Ezt csak azért írtam le, hogy jobb ha az ember megnézi kinek udvarol, mielőtt meglepetés érné!

Parasztokat, ostoba falusiakat messziről kerülni!

2019. aug. 31. 16:19
 82/92 anonim ***** válasza:
100%
81: Te sem nagyon jártál még vidéken, igaz? Mókás amiket írsz, mert van persze a leírthoz hasonló falusi, de ők vannak kevesebben szerencsére. Az ország háromnegyede nem Budapesten él, csak ezt valahogy mindig mindenki elfelejti. Nameg a "tősgyökeres pesti" emberek akiktől ha megkérded honnan jött a dédnagyapja, Tápiószentbivalyröcsögét fog mondani.
2019. szept. 1. 09:25
 83/92 anonim ***** válasza:
53%

"Sok egyébként aki 30 évhez közeledve bepánikol hogy úristen mi van, eddig a karriert éltem ... se család, se baba, se komoly kapcsolat.

Ők bármit megadnánake egy normális céltudatos pasiért, de csak selejteket találnak vagy dugópartnert."

Mert ők is csak a jóképű, magas, izmos, gazdag férfiakat veszik észre, így már eleve leszűkítik a kört.

"Az meg tényleg alap, hogy gyűlik a pénz a lakásra, van egy normális biztonságos autója az embernek, meg néha beleférnek közös programok.

Ez azért már működhet egy 250-350 ezres alap kezdőfizuból is. .. de akik tanári fizuból élnek azok is megoldják, csak szerényebben."

Ilyen fizetésből az életben nem fogsz lakást venni, legalábbis Pesten biztos nem, de autót is csak valami régi használtat. Ha emellett még egy barátnőt is fenn kell tartania az embernek belőle, akkor pedig egy fillért sem tud félretenni.

2019. szept. 1. 10:05
 84/92 anonim ***** válasza:
82. Hidd el jártam. A magyar embernek nem való a szabadság, mert mucsai paraszt. Nézd meg az ország vezetését. Mind mind egiosta, önző, hazug, csak az számít hogy mit tud összeharácsolni önmagának. Nem érdekli őket hogy ez másokban milyen érzéseket generál. Nos, nem ez köszön vissza az alsóbb szinteken is?
2019. szept. 1. 10:25
 85/92 anonim ***** válasza:

"Mert ők is csak a jóképű, magas, izmos, gazdag férfiakat veszik észre, így már eleve leszűkítik a kört."

Ez oltári fa...szság :D

Nem vagyok túl jóképű, csak 180 cm, maximum szálkás 65 kg, és csak 300-at keresek. Átlag Bp fizetés... mégis a tenyeremből esznek azok a csinos 28-30 éves csajok, akik anno le se szartak. Az évek során meg sorra vágták át őket az alfák. Társkeresőn max kúrópartnert találnak, vagy unalmas lúzereket.

Tény, hogy sokat számít mit akarsz. Ha úgy vesszük már én sem veszem görcsösen komolyan ezt az ismerkedés dolgot, sőt kicsit játszadozok is velük komolytalanul. Egyfajta macska-egér játék ez :D lehet én is egy szemétláda mocsok férfi lettem, de ez valamiért brutálisan vonzóvá teszi a férfit. Minden logika ellenéré megvesznek érté.

Ez a misztikus, határozott pimasz jellem, és a tisztelet kivívása.

Egy tipikus túl jólelkű, félénk fiúkának/unalmas elvált pasinak esélye se lenne ha választani kéne a csajnak... ez már gyakorlatban is bebizonyosodott. Meg kell tanulni ezt. Így lehet a legjobban meghódítani a nőket, és fenntartani az izgalmat.

2019. szept. 2. 17:50
 86/92 anonim ***** válasza:
53%

85-ös. Vicces fiú vagy te. A 180/65-tel nem szálkás vagy te, hanem ropi. Megnézném én azokat a csinos nőket, akik a tenyeredből esznek. Vagy kettőnknek teljesen más fogalom a "csinos nő".

Pl. ilyen: [link]

2019. szept. 2. 17:55
 87/92 anonim ***** válasza:
77%

#86, Mintha ezen múlna bármi is :d hidd el a nők elnyomó többségének nem kellenek kigyúrt állatok. Bőven jó egy rendszeresen sportoló szálkás alkat. Legutóbbi barétnőm szerintem volt ilyen jó nő és csak 24 volt... mondjuk hiába volt jó nő ha amúgy kiállhatatlan 😃 de ez ilyen játék. A 27-30-asok viszont sokkal inkább visszavesznek az arcból. Hidd el ez így van. Amikor már túlvannak pár szakításon...

Teljesen más világ mint a huszonéves virgoncok.

Nem igaz, hogy nem látod.

2019. szept. 5. 20:23
 88/92 anonim ***** válasza:
53%
A 28-asban ott a lényeg!
2020. febr. 15. 16:15
 89/92 anonim ***** válasza:
11%

Akkor folytatom a lényeggel :

- a prostihoz járás a legolcsóbb nővel levés a világon

- egy bnő-feleség pénzügyileg x5 legalább

hangsúlyozom ez csak a pénzügyi oldala.

A mai nők 90%-ának kőkemény belső elvárásaik vannak, amik ha lassan is, de nem teljesülnek kb 3-5 év alatt, akkor tipliznek, illetve olyan hagnulat keletkezik otthon, amiből csak a menekülés a kiút. És ez igy van. Nem azért mert én igy jártam, hanem mert látom a környezetemben (ami eléggé nyilt és szerteágazó)

2020. febr. 16. 07:19
 90/92 anonim ***** válasza:
100%

#89 Nyilván egy lúzer balféknek lúzer barátai is vannak. Egyazon társadalmi réteg egy mocsárban dagonyázik.

Ezen kár szépítgetni, mert így van.

2020. febr. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!