Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?
Utolsó! Látszik hogy még a 20-as éveidet taposod. Egy jó kapcsolat alapja egy jó anyagi és egzisztenciális háttér lenne. Na, itt már el is vérzett a többség. Szóval egy kapcsolatban, házasságban nagy nehezen összehoztak valamit, vagy még hitel is van rajta, akkor az ember elgondolkozik, hogy megéri-e megint a nulláról, vagy az alól indulnia. Hogy a szex van-e olyan fajsúlyú, mint a biztonság. Ha engem kérdezel, a szex sehol sincs a biztonsághoz képes. A szexet összehozhatod egy szeretővel, krvával, de egy pl. 10 év alatt felépített anyagi biztonságot, kényelmes életet nem. Könnyű itt dobálózni a válással, de az esetek többségében igazán nem lett volna oka a válásnak. Egy ultra kényelmes világban úgy gondoljuk kijár a kényelem nekünk is, és ha ezt a párunk nem nyújta, hát válás.
Dunát lehetne rekeszteni az elvált emberekből. Ezek nagyrésze gyerekkel. Most elkezdeni egy új életet úgy, hogy van saját gyereked akit alig látsz + fizeted a gyerektartást, ez mellett nevelheted más gyerekét... ezen kívül valószínű hogy a nő is csak a biztonságot látja benned.... hát köszi, de inkább élek a langyos f*sban. Az igazi férfi duma meg csak reklámszlogen. A férfi nagysága mindig is a háttere, hogy mit ért el. Az emberi része nem jelent semmit. Az igazi férfinél a nő ennek a háttérnek hódol be. Ha már egyenrangú felek, esetleg a nő jobban áll, ott már elindul a lecsúszás. Húz le egy nővel 15 évet, és majd megérted. Láthatod a stádiumokat, érezheted a hozzáállását amikor jobban megy neked, és amikor nem. Sokan vitatkoznak ezen, pedig nem kellene. Minden a nőkön múlik, minden. Ha egy férfi azt hiszi ő dönt, a valóságban a nő mondott igent. A természettől nem tud az ember elszakadni, bármennyire is ezt akarják sokan. Ha van szex, akkor kizárólag azért, mert a nő igent mondott rá, és ha nincs szex, akkor meg a férfi lehet akármekkora egó is, akkor sem lesz. Vagy csak mással. Ezzel szemben ha egy nő csak rámosolyog a férfire, a férfi örömtüzeket gyújt, és azt sem tudja mit csináljon...
#21 jó hát én keményen tanultam évekig, hogy ne panelproli kisember legyek. Innentől kezdve nem érdekel más ember elszart sorsa. Nekem nem ez a minta és nem ez a példakép.
Fater az, mert ő tanár volt, mégis mindent kihozott belőle, és mellékes szakmai munkákkal összehozott a családnak egy kellemes egzisztenciát. Nem kell ehhez dúsgazdagnak lenni, viszont mindenki a maga sorsának kovácsa.
Nem tudom sajnálni a perspektíva nélküli egyszerű embereket, akik keseregnek a sorsukon, meg hogy az asszony unja a szánalmas életüket...és inkább ku..rvákra verik el a minimálbért.
Egyébként meg a jó kocsi meg fullos lakás helyett sokkal fontosabb a nőknek az, hogy szereted-e a munkádat, látsz-e benne előrelépést, (nem mosott megalázott szardarabként jössz haza este) van benne jövőképet és azt hogy ne egy 30 nm-es pudvás albérletben kelljen felnevelni 3 gyereket.
Ez sokkal fontosabb mint a fekete BMW, meg a Breitling karóra. Egy normális nőnek 100%.
"Röviden:igen!
Ha elgondolkodik rajta az ember, mit kapunk a nőktől? Mi szükségünk van rájuk?
Mitől nő a nő? Azon kívül, hogy más van a lába között." Anyád mennyire örülhet neked, te jó Isten. De komolyan, milyen érzés lehet egy nőnek, nagy nehezen megszül majd felnevel egy gyereket, aki aztán őt is kb egy értéktelen lyuknak írja le.
Komolyan vérfagyasztó ahogyan próbáljátok dehumanizálni a nőket.
űÉs nem értitek mi a probléma veletek.
Ja kérdező meg a szokásos prostit srác, aki még mindig nem vette a fáradtságot hogy elmenjen egyhez, mert még ehhez is gyáva.
Kérdező, légyszi menj el egy prostihoz és ne csak itt legyél nagy legény.
22-es. Én sem a babérjaimon ültem. Most nem ecsetelem az életem, mert itt sok embernek ez már a nagyképűség határát súrolná. Sőt, volt egy 25 éves lányka, aki IT-s vezetőként dolgozik (ez kicsit tág fogalom, de én ebbe inkább bele se mentem), aztán bekóstolt. Majd amikor felsoroltam az eddig elért eredményeimet, abba kötött bele, hogy húúú de nagy dolog egy ingatlan portfólió. Meg hogy ő fiatal és a tiszteletet ki kell érdemelni, az nem a korral jár. Én meg úgy gondolom, hogy a tisztelet alapból jár, és azt maximum el lehet veszíteni.
Szóval a lényeg az, hogy nekem hiába van hét számjegyű bevételem, hiába van kettőnél több diplomám, hiába vagyok vezető beosztású személy, hiába hordozom a családom a tenyeremen, hiába gondoskodom a jövőről, hiába vagyok jártas sokféle hobbi kategóriában, hiába vagyok előzékeny, udvarias, hiába vagyok házas... nem vagyok boldog a feleségemmel. Passzív, ha nem mennék haza egy évig, fel sem hívna, nem érdeklődne. Pl. nekem egy prosti kiváló megoldás lenne, mert hát otthon szex sincs. Viszont nekem a prostizás olyan lenne, mintha nyilvános WC piszoárból ennék. Szóval nekem ez nem járható út. A válást senki se említse, az nem opció.
Értem én a panel prolizmust, láttam az ottani életviteleket, azokon talán még az Isten sem tudna segíteni.
25#
Az életet nem csak az Anyáknak köszönhetjük (bár többet szenvednek vele azt elismerem), hanem az Apáknak is. Te se élnél, ha nem lett volna csak az Anyukád úgy egymagában.
De ebből a megközelítésből sokszor kimarad, hogy amíg egy nő elviseli a menstruációt évtizedeken keresztül, 9 hónapon át esetleg rosszullétek gyötrik, hatalmas fájdalmakat visel el a szülés közben, éjszakázik a gyerekkel ADDIG a férfi esetleg mielőtt talál egy nőt aki gyereket szeretne:
- rengeteg elutasítást kénytelen elviselni akár évtizedeken keresztül ( sokszor nagyon bunkó módon, mert ez így kényelmesebb a nőknek, azon az alapon, hogy biztos nem értené meg elsőre)
- nekik kell kezdeményezniük, nagyságrendekkel több időt és energiát kell belefektetni abba, hogy egyáltalán legyen párkapcsolatuk
-nekik nem elég ha csak átlagosan néznek ki, mint a nőknél, ahhoz hogy annyira kapósak legyenek férfiként, mint egy átlagos nő nőként jóképünek, izmosnak , jó egzisztenciájúnak kell lenniük, míg az átlagosnál vagy jobb nőknek ez csak úgy jár
- átlagos nőként 13 éves koruktól kezdve válogathatnak a jelentkezők közül, míg átlagos férfiként egy senkinek néznek a nők
-átlagos nőként kamasz kortól kezdve elismerő pillantásokat kapsz, a facebookon , meg instragramon lájkokat; átlagos férfiként alap esetben rád se néznek, rosszabb esetben csúnyán néznek rád, negyedannyi lájkot kapsz. Ez azért eléggé önbizalomromboló tud lenni
- még csúnya nőként is simán találsz szexpartnert fél perc alatt, még átlagos férfiként ezért meg kell szenvedned (persze ha férfiként prostihoz mész akkor lúzer vagy, nem baj ha mindent megtettél és akkor se jött össze
De vegyünk egy példát, adott 25 Julcsi, aki semmit nem ért el az életben, mondjuk egy eladó egy élelmiszerüzletben, kinézetre átlagos. Mennyi energiájába kerül az, ha párkapcsolatot szeretne? Kb. tizedannyi, mint a szintén átlagos élelmiszerüzletben dolgozó Ferinek.
Szóval ha mérlegre teszük a dolgot összesítve akkor nem biztos, hogy az Anyának nehezebb. Neki automatikusan jár a szaporodás joga, csak mert ő nő, a férfinak meg csak akkor ha teljesít valamit érte. Értem én, hogy ennek biológiai alapjai vannak, de attól még tény, hogy ha semmit nem tettél az életben csak nőnek születtél,akkor Neked automatikusan jár, hogy átélhesd az egyik legjobb örömforrást a szexet. Ha gyereket szeretnél akkor bár megszenvedsz vele, de akkor sem küzdesz és felelsz meg annyi elvárásnak mint egy férfi;tulajdonképpen mi mást teszel azon kívül, hogy csak úgy létezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!