Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?
Nem vágok vissza. Csak egy érvet mondok...
Kettőnk közül ki boldogtalan? Mert nem én élek egy fos szar házasságban egy élettelen kirakatbábuval.
Tudod vannak olyan nők is, akinek a szerelmét nem lehet megvenni egy rózsaszín Hummeres kommersz pénzelveréssel, meg luxusutazásokkal.
Vannak olyan értelmiségi nők, akiknek pl a szülinapján 1 milliószor többet ér, ha elviszed a kedvenc írója felolvasóestjére, vagy egy jó koncertre.
Kövezz meg, de te választottad az egységsugarú párodat, akinek hót unalmas vagy, akár mennyit keresel.
Ha változtatni nem akarsz, akkor meg törődj bele a keserű sorsodba és viseld férfiként, hogy kiszoptál az élettől.
Ja igen, ő a másik 44 éves boldogtalan férj, aki itt nyíg, meg a nőket szidja.
Emberek, gondoljatok már bele... 35 felett ki cserélne mondjuk egy elvált nővel férfiként??
Fordul a kocka, nagyságrendekkel szarabb helyzetben van egy nő kb 35 felett... higgyétek el. A párkeresés főleg anyaként horror. Gyakorlatilag 40 felett reménytelen nőként.
Bezzeg mi férfiak életünk legszebb 10 évét élhetjük. Egy 40 éves férfi, amennyiben tesz a külsejéért, megvesznek érte a nők. Nem egy 40-43 éves sporttársam, jóbarátom van, aki a társaságunkkal van már jópár éve. Megvesznek értük a nők, mert normálisan karbantartják magukat.
Soha semmi pénzért nem cserélnék a nőkkel ilyen korban. Bármikor megtehetik, hogy családot alapítanak, délceg fenyőként.
Tudjátok nektek is tenni kéne, hogy középkorú férjként ne unjon rátok az asszony és ne úgy nézzetek ki elzsírosodott emberi roncsként, mint egy 60-as nagypapa.
...
A házasságban sohasem egyik félen múlnak a dolgok. Mindig minden esetben két emberről van szó, rosszban és jóban is. Egy életünk van, ha már 44 évesen kiégett boldogtalan szar házasságban élsz, akkor mi lesz 50 évesen? Mi lesz 60 évesen, mikor kirepülnek a gyerekek?
Mikor már most k.úrvákról fantáziáltok, meg fizetetett törődésről...
Mi a terv a következő 20-30 évre? Lassú öngyilkosság?
Cimbora! 14 év verseny torna...most 182cm vagyok 86kg. Hát mindent lehet rám mondani, de azt nem hogy elzsírosodott disznó lennék. Meg azt sem érzem, hogy annyira tapadnának rám a nők.
Csak szólok, egy elvált nőnek gyerekkel kb. 5 perc kell ahhoz, hogy máris tudjon egy madarat fogni, akihez költözhet. Nem egy elvált 40-es nőt ismerek, és képzeld, egynek sem volt gondja az ismerkedéssel. Konkrétan az egyiket verte a pasija, plussz a gyerekének is kijutott belőle. Mindenki figyelmeztette anno, hogy ne álljon szóba a környék pszichopatájával, de hát neki kellett az erős és férfias macsó. Szóval ez a nő elmenekült otthonról, és a nyugati országrészbe költözött. Fél év múlva már a város leggazdagabb emberének a felesége volt, és azóta már szült is neki egy gyereket. Az esküvő Costa Ricán volt, és ajándékba egy vadi új Aston Martin DB7-est kapott. A nővérem elvált, rá két hétre már kapcsolata volt. A killéganőim akik elváltak, úgy cserélgetik a partnereiket, mint te a zoknidat. Ja, mind 40 feletti és gyerekek is vannak. Konkrétan én egy olyan nőről sem tudok, aki már hosszú ideje szenved a magánytól. Persze van aki azt válassza, de az már így egy más történet.
Ellenben az elvált férfiakra tökéletesen illik a leírásod, csak a nőket cseréld le férfiakra. Szerinted a piacon egy elvált férfi gyerektartással, egy koszos garzon albérletből mennyire kelendő? Ne a 12-ik kerületi vállalkozókra asszociálj, akik 1 perc alatt kaphatnak 10 nőt. Akkora dömping van férfiből, hogy az már röhejes. Ráadásul a férfiakat úgy hajtja a szex ösztönösen, hogy a többség már bárkivel beérné, csak lenne már.
Én nem voltam rest, szétnéztem több társkeresőn. 40-50-es korosztály, nők. Olyan 100 megnézett fotó és elolvasott adatlap után, jó ha 2-3-ra mondanék igent. Viszont amikor megnéztem az olvasatlan levélszámot egy átlag alatti nőnél is, hááááát... hagyjuk. Van baj a férfiakkal bőven.
Rozsaszin Hummer, Costa Rica, Aston Martin....
5 eve Azsiaban elek, csak hallomasbol tudom, milyen az elet nalatok. Ezek szerint jol megy az orszag szekere. Azt tudom, hogy a rokonaim tovabbra is nyomorognak.
Amikor Pesten eltem 2014 elott, nem sok Aston Martin-t lattam az utcan. De ugy tunik, most ez lett az uj atlag :)
54#
Tudod mi volt a lassú öngyilkoság? Amíg még hittem a mesében. Elhittem, hogy van egy szerető feleségem. Most már nem hiszek benne, hogy egy nő tud önzetlenül szeretni.
Talán még a huszas éveimben én is ilyen álomvilágban éltem.
Ha nő vagy szeretnélek megkérni, hogy regisztrálj be egy társkeresőre egy átlagos 44 éves elvált férfiként aki gyerektartást fizet, és egy lepukkant kis albérletre telik csak neki. Kiváncsi vagyok, hogy a saját tapasztalataidnak hiszel e. Én kipróbáltam 42 éves ronda nővel ugyanezt és ömlöttek a levelek. Egy hétre 10 randit tudtam volna minden megerőltetés nélkül szervezni, és ronda nőként még a szexért se kellett volna fizetni. Nem egy átlagos férfi bejelentkezett rá.
Férfiként mondanom sem kell ha ezzel indítasz az esetek többségében egyből letiltanak. DE a tesztoszteron azért még ennyi idősen is termelődik, vágyunk a szexre és a törődésre. Másképpen mint a nők. Nehezebben tudunk meglenni nélküle. Gondolom ezt érted. Viszont nehezebben jutunk hozzá. Itt jön a képbe a prosti.
Az a különbség tehát, hogy a nő a nagyon kívánja a szexet akkor nem szorul rá hogy fizessen, férfiként pedig csak a kiváltságos 10% -i férfinak van egyéjszakásra esélye
Szóval akkor ha évekig nem talál egy férfi párkapcsolatot, akkor ne szexeljen?
Írtam egy példát. Gondolom nem Te sütöd a kenyeret otthon. Pedig az lenne az igazi. Tudnád mi van benne, nem lenne tele mindenféle káros anyaggal esetleg, biztos nem köptek bele. De Te fizetsz érte, mert így kényelmesebb.
Egy férfinak nem kellenek érzelmek a szexhez, mint egy nőnek általában. Ne ebből indulj ki. Persze tény, hogy jobb ha van, de ha nincs akkor is sokkal jobb mint a semmi.
Mondok még egy példát. Ha van egy fodrászod, ő is csak pénzért vágja le hajad. Neki is csak üzlet, de ettől függetlenül lehet köztetek jó viszony.
A prostinak is az az érdeke, hogy visszajáró vendégei legyenek. Ha kedves vagyok vele azt ők is meghálálják. Ők is csak emberek. Nekik is van szívük. Sokszor nagyon értelmes lányokba futottam bele. Nagyon jókat beszélgettünk. Testileg- lelkileg kielégítettek. Nem úgy mint otthon az asszony. Legalább egy órára megkaptam mindazt amire vágyok.
És most jön ami talán hidegzuhanyként fog érni. A velem egykorú férfiismerősem nagy része bevallotta nekem,hogy volt már vagy jár prostihoz a felesége vagy a barátnője mellett. Nem holmi gyári munkásokról van szó, mérnökök nagyrészt. Szóval lehet, ha nő vagy a Te párod is jár, csak éppen nem köti az orrodra.
Nem egy prosti mondta mar nekem, hogy a legtöbb vendége házas ember, akik otthon csak elvárásokkal szembesülnek, és egy kis törődésre vágynak, nem is elsősorban szexre.
Férfiként azért nehéz elvárásokat megfogalmazni a nő felé, mert akkor a nő otthagy és míg ő nagyon gyorsan és könnyen talál valaki mást, addig a férfi esetleg évekig egyedül marad. Általaban a gyereket is az anyánál helyezik el, tehát a gyerekét se fogja látni szinte, a házból is neki kell általában mennie.
Ismerem a magadfajta "törődésre vágyó" patkányokat.
Nővéremet otthagyta 40 évesen két kisgyerekkel, addig is lebukott a Rosszlányokkal.
Ahelyett, hogy megbeszélték volna, vagy megpróbálták volna megoldani... inkább qrvázott évekig meg sunnyogott a kolléganőkkel.
Az ilyen féregember miért nem válik el akkor? Lehet nővérem nem volt olyan feszes szülés után... (pedig baromi jó nő volt 35 évesen)... de egyszerűen megváltozott köztük a dolog.
Évekig ment ez a ku..rvázgatás, mire elváltak.
Az ilyen férgek miért nem állnak ki férfiként és válnak el akkor? Ja mert kényelmes az anyu főztje, meg néha a gyerekek is aranyosak, de amúgy dupla anál dupla penetrál kell egy 20-as kiscsajjal.
Persze én nem mondom, lehet nővérem is ugyan úgy hibás, mert nem nyerte vissza a bomba alakját, meg a gyerekekkel sok nehézség volt... lehet szex se működött.
A válás óta nem talál egy normális férfit sajnos, csak lúzereket. Pedig jó parti szerintem, csak hát ott a két kisgyerek, ki akarja más fattyát nevelni?
...
Vannak házasságok amiket nem lehet megmenteni. A tiéd is ilyen. Egy kalap szar. Csak nem ismered be. A te hibád, az asszony hibája... tök mindegy, akkor is ku...rvákkal csalod, ahelyett hogy lenne merszetek férfiként elválni és tovább keresni.
Apám háromszor vált el, mire megtalálta azt a nőt, akivel 35 év házasság után is boldogok. Nehéz, baromira, de ez ilyen.
Egyébként nem nő vagyok, de egy biztos... Hummeres trófeafeleséggel soha nem állnék össze, ha pedig ALAPVETŐ emberi igényeket nem kapnék meg a feleségemtől amiért itt te sírsz. Akkor a megoldást keresném.
Lehet kihúnyt a tűz, akkor nincs mit tenni. Egy életünk van, nem fogom leélni börtönben egy olyan nő mellett aki kvázi undorodik tőlem.
Ez a lassú öngyilkosság...
"Az ilyen féregember miért nem válik el akkor?"
Azért, mert a felesége, aki valószínűleg semmit nem hozott a házasságba, vinné a fél vagyonát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!