Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?

Figyelt kérdés
A nők túlnyomó többsége a kocsi és saját lakhely megléte alapján választ férfit, ahogy tapasztalom.

2019. aug. 28. 02:01
 41/92 anonim ***** válasza:
94%

A kapcsolatban is ember a nő. Anyák azt se tudom, hogy jöttek képbe nálad, főleg még "igazi" minősítővel. Azt se, hogy hirtelen miért a prostikat elemzed magad helyett. Az biztos, hogy a legtöbben nem hobbiból állnak be.

És igen, azért mondtam embert, mert meleg is választhatna szar társat, de a társ nem a prosti, hanem a csajaid meg nejed. Sok nő is ír ide, hogy "bunkó paraszt a férjem, szex-adagoló vagyok neki, én meg hallgatok" és jogosan kérdik is, hogy miért hagyod? Nyilván alacsony önértékelés, meg minden, de végül az embernek kell lépnie az ügyben. Téged bukszának használtak szerelemtelen kapcsolatban. Jobb helye lenne a prosti pénzednek valami terápián, mert prostival kezelni a szeretethiányt se más mint piával/fűvel kezelni az nem-stimuláló életet.

2019. aug. 28. 20:23
 42/92 anonim ***** válasza:
55%

41-es. A mai világban, sőt a jövőben a szeretetben hinni egy érző embernek, az felér egy tökönrúgással. Én mindig hittem benne, így is éltem és cselekedtem, de ma már mindenkit lebeszélek erről. Egy normális, szerető, gyengéd nőt találni, aki elfogad, aki kellően alázattal áll a kapcsolathoz, olyan mint a fehér holló. Hozzáteszem, még a kémia is legyen kölcsönös. Na ez már így a lehetetlen kategória.

Félre ne érts, negyven felett vagyok és házas. Elértem már azt a szintet, amit anno megálmodtam. Megvan mindenem, a családomnak biztosítom a nyugodt életet, csak éppen boldogtalan vagyok. Nem kapok figyelmet, törődést, szeretetet. Én már többet nem tudok tenni, egy palimadárnak érzem magam, pedig egyikőnk sem lépett félre. Tudod a szokásos, lakótársi együttélés. Nulla szex, nulla érzelmek, nulla testiség. Pedig nem hagytam el magam semmilyen téren.

Én már annak is örülnék, ha valaki pénzért eljátszaná azt, hogy fontos vagyok neki. Pénzért! Nem, nem hiszek abban, hogy egy nő csak úgy puszira, szeretetből képes szeretni, főleg 40 felett. Addig is nagyon necces a dolog, de 40 felett már csak a biztonságért játsszák el a nőt. Sosem szeretnék szerelmes lenni, de azt hiszem ez még 20 körül megszűnt, az akkor volt szép, abban a világban.

Olyan ember mint én, meg bőven van. Aztán azt sem kell elhinni, hogy a lúzerek meg a telhetetlenek járnak prostikhoz. Nekik a fő kuncsaft körük a házas emberek, aki nem kapnak otthon szeretetet. Szerinted miért lett mára a legkresettebb opció a "barátnő fééling"?

Érdemes lenne elgondolkozni a nőknek is, mielőtt megbolondulnak 35 felett. Mert ez már úgy terjed mint a pestis, normális házasságok, normális férjek mennek tönkre, mert a nőknek eszébe jut az, hogy ők még élni akarnak, rájönnek hogy unalmas a férjük, unalmas az életük. Őket már ne zaklassa a férjük a szexszel, mert ők már nem férfiak a szemükbe, hanem csak apák vagy házmesterek. Nincs meg bennük a tűz, a macsó, az izgalom. Tehát beindul a hanyagolás, és utána jöhet az oly trendi és divatos, a nagyszerű, a minden szuper nő ismeretőjele, a VÁLÁS! Mert hát utána újból mehet a pasizás, a válogatás, a heti 10 szex minimum 5 különböző pasival, az utazások, a vacsorák, a borozgatások. Aztán az álmodozás, hogy a következő IGAZI férfi már gazdag lesz, nagy ház, autók, utazások, humor, test, szex, egzisztencia...

Szóval nálam a női nem egy életre leszerepelt. Még ha csak egyedi lenne akkor elfogadnám. Viszont tragikus, hogy a jólszituált, gondoskodó, normális barátaim, kollégáim, régi osztálytársaim 90%-a elvált vagy válik. Apákról beszélek, nem jampi trógerekről. Aztán a nő viszi a ház felét, ráadásul a többségnél úgy, hogy annak idején a nő egy szatyrot hozott, meg a bugyiját. Sebaj.

Én nem is bánnám, ha a jövőben akár meg is szűnne a házasság intézménye, mert már semmi értelme.

Csalódott vagyok? 44 évesen rájönni arra, hogy minden amit tettem, az kb. semmit sem ért. Azok az emberi tulajdonságok, amiről azt hittem erény és a belső erőt tükrözi, valójában értéktelen semmik. Amire azt hittem hogy fontos lehet egy családban, amitől egy nő érzelmi biztonságot érez, egy nulla, semmi.

Tulajdonképpen extrém egoizmus tombol a nagyvilágban, így az önön érdekeinken kívül öngyilkosság azzal foglalkozni, hogy egy nőnek mi a jó. Egyszerűen nem érdemlik meg.

A tiszta dolog az, amikor fizetek azért, hogy kapjak némi törődést. A pénz jó csere alap, az érzelem-érzelem már nem működőképes modell.

Azok a huszonévesek akik még hisznek a mesékben,és most lázadoznak az írásom ellen, azok nyomtassák ki, tegyék el, és vegyék elő 20 év múlva. Aztán kaparják meg a fejük tetejét...

2019. aug. 28. 22:41
 43/92 anonim ***** válasza:

42#

Annyira a szívemből szóltál, hogy az csak na. A színtiszta igazat mondtad. Detto ugyanez történt velem is. Csak nálunk még nem volt gyerek. Én is unalmas lettem ahogy mondta, mert hajtottam a pénzt a közös lakásunkra, ő meg elköltötte utazásokra. Most " kalandozik" kiéli magát, de a kérdés hogy meddig teszi ez boldoggá. Hogy volt mellette valaki aki igazán szerette az kevésbé számított. Sokszor annyira úgy éreztem magam hogy én csak egy pénzeszsák vagy útitárs voltam és csak azért volt velem mert annyira nem jó nő hogy az álompasik összejöjjenek vele. Pedig mindenünk megvolt és ő mindent feladott a semmiért. Fél éve folyamatosan látom egy randioldalon.

2019. aug. 29. 00:11
 44/92 anonim ***** válasza:
15%

#12 !!!! #12 !!!! #12 = a nagy NR_1, abszolut top irás.

Mindenben 1000%-ig egyetértek.

Én most 50 vagyok. Soha nem nősültem meg, pont azért, amiket leirtál. Addig voltam együtt valakivel (4 ilyen 5-7 éves együttélésem volt) amig őrülten vágytunk egymásra.

Hálisten kifogtam olyan nőket, akik szintén a laza életformát élték velem, vagyis nem a házasság+egykétgyerekstb volt a kapcsolatunk lényege.

Jó, elég pénzt tudtam csinálni hogy belefért általában minden, ami mindkettőnknek természetes volt és nem csodaautókra-álomutazásokra gondolok.

Prostizás ?

Az elmúlt 5 évben volt 3 18-21 éves bnőm. Igen, néha adtam nekik pénzt, meg ezt azt, új telefon, laptop, téligumik autóra stb stb. De ezer meg ezer apró kis kedves gesztus jött belőlük az együtt töltött időben (Jó sokat voltunk együtt), imádtam és mind a mai napig megvan még egy közülük.

Pont 18 volt amikor megismerkedtünk, ma 22. OK ő nem járja az éjszakát, nem FB-on pucsit, és nem az influenszervilágot majmolja. Viszont soha nem kapott senkitől annyi szeretetet tiszteletet, megbcseülést, bátoritást, érzéki sokáig tartó kényeztetést (több óra) és utána finom hangulatot mint tőlem. Jaaa és atomszép magas vékony hatalmas természetes álomszép mellekkel-popsival és pofival megáldott lányról beszélek.

És nem szégyellem, hogy sokszor megveszem neki egy hónapra előre otthonra neki az ásványvizet, KV-t és ilyen tartós élelmiszereket,mert a beteg nagymamája már nem tudja, stb stb.

Szóval ez igy még mindig jobb életforma, mint szegény te, aki leirtad milyen volt a házasságod, amit persze te sem igy gondoltál amikor meglépted és belementél.

2019. aug. 29. 06:39
 45/92 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok,

Nem a 12-re irtam, hanem a 42-re. Sorry

Tehat a 42-vel ertek egyet, de nagyon.

2019. aug. 29. 10:35
 46/92 anonim ***** válasza:
23%

44-es. Nézd, én totál őszintén írok, nem majmolok semmiféle mú boldogság kócsokat, meg hogy a tükör előtt, meg a kocsiba mantrázzam hogy szeretem magam. Marhaság hogy "bevonzom" a boldogságot. Lósz*rt. Az emberi természet része a szomorúság, a csalódás, a boldogtalanság, a veszteség érzése stb. Aki ezekből még nem tapasztalt semmit, az tulajdonképpen hogyan lehet kompetens bármilyen hasonló kérdésben?

A huszonévesek álomvilága, az 1-2 éves kapcsolatból okoskodók véleményére sosem adtam, egyszerűen nincsenek a megfelelő szinten. Ide már évek és tapasztalat kell, és ehhez a megfelelő IQ-EQ.

Elhiheted, nekem sem egy nőm volt eddig, de igazából 10-20 éve is sokkal másabb volt. Ami jelenleg folyik a párkapcsolati fronton, az tragédia!

Brutális hátszelet kaptak a nők, szó szerint meghülyültek. Az hogy ma megnősülsz, az ég világon semmire sem garancia, sőt valószínű hogy a váláshoz vezető út első lépése.

Én már itt a gyk-n is sokszor olvastam, hogy a mai átlag férfi már nem felel meg egy mai átlag nőnek. Ugfyanis ami régen extra volt, az ma már alapnak is kevés. Szó szerint egy udvari bohócot akarnak, vagy idővel azt csinálnak egy olyan férfiból, aki a feleségéért vagy a családjáért tenni akar. Ráérez a nő hogy a férfinél, a férfi felé az ég világon semmit sem kell tennie, cserébe viszont a férfi az ég világon mindent megtesz. Innentől kezdve unalmas lesz, de valahol kényelmes is.

A szex akkor működik, amikor a férfi vad, betörhetetlen, akinek nincs póráz a nyakában. Tegnap este megnéztem egy vetélkedőt a RTL-en. Pároknak kell kérdéseket megfejteniük, aztán egy lehulló labdát elkapniuk.

GYEREKEK!!! Szórnyű látni, hogy a férfiakból mi lett. Annyira látszik a párokon, hogy a pasik csak egy rossz pincsikutyák! Kérdezte a műsorvezető, hogy a nyereményt mire költenék. Az összes esetben a nők egyből rávágták hogy luxus utazásra, amerikai útra stb. A férfiak meg csak pislogtak és az arcukon kényszermosoly. Az összesnél nő irányított, ez látszott mindenen, legfőbbképpen a metakommunikációjukon. De ezt látom a baráti társaságomban, a kollégáimnál, idegen embereket nézegetve. Valami nagyon csúnyán elment. Még a tökös haverjaim is idővel kiskutyák lettek!

Akkor jó egy kapcsolat, ha a nőnek tetszik a férfi, a férfinek meg csak kalandként kezeli a dolgot. Ekkor a nő pörög ezerrel, a férfi meg pont annyit nyújt, ami a nő agyát húzza, de a férfi is jól érzi magát. Szerelmet vallani egy nőnek öngyilkosság! Jó és gondoskodó társat játszani öngyilkosság. Lehet most dobálni a lepontozásokat, de a tapasztalataimat többre veszem mint inkompetens emberek véleményét.

2019. aug. 29. 14:42
 47/92 anonim ***** válasza:
15%

46#

Ismét egy remek írás Tőled. Hasonlóképpen látom én is. Ez egy egyenlőtlen verseny ahol sokkal több a férfi. Az szabad nők nagy részért pedig odáig kéne lennem, meg udvarolnom kéne, csak nem tudok , mert a testükön kívül nem tudnak mást nyújtani. Nincs bennük semmi. Ez az utazásmániájuk is kezd unalmassá válni, meg mindegyiknek elvárása, hogy nevettesem meg ( igen ez az udvari bohóc kategória). Szóval nem tudom hogy miért is kéne harcolnom egy egyenlőtlen helyzetből a legjobb esetben a testét odaadó nőért, aki ezen kívül semmit nem ad. Mert megteheti, ő a nő. 10 percen belül talál dugópajtit a neten, egy héten belül elfogadható párkapcsolatot. Egyszerűen nincs kényszere a nőknek, hogy bármit is nyújtsanak, hiszen úgy is van másik. Nem tudnak értékelni egy férfit sem, hiszen könnyen pótolhatóak vagyunk számukra. Mindent tőlünk várnak el a kezdeményezést, hogy sikeresek legyünk, hogy teljesítsünk az ágyban, hogy megnevettessük őket stb. de nekünk be kell érnünk azzal a keggyel, hogy velük lehetünk amíg ránk nem unnak. Határozott férfi az alapelvárásuk, de ha én elvárom ugyanezt férfiszemszögből, ok akkor a nő viszont legyen nőies:gyengéd, jószívű, gondoskodó, törődő akkor viszont rohadt nehéz dolgom lesz mert ilyen nő szinte már nincs is. Van viszont rengeteg tökös férfiként viselkedő nő. Mit kezdjek velük? Nem egy punci...val rendelkező férfival szeretnék együttélni.

2019. aug. 29. 16:45
 48/92 anonim ***** válasza:
72%

"10-20 éve is sokkal másabb volt. Ami jelenleg folyik a párkapcsolati fronton, az tragédia!"

10-20 eve a Rakoczi ter idejeben prostifronton a natur francia is felaras volt. Most sokaknal alap. Arcraelvezes, anal, BDSM, minden van, ami 10-20 eve nem volt...

Fejlodik a vilag.... Magasabbak az igenyek. Egyarant parkapcsolati- es prostifronton :)

2019. aug. 29. 16:58
 49/92 anonim ***** válasza:
78%

Én itt csak 2-3 (vagy egy több kamu profilról) siránkozó, nyafogó, férfinak egyetlen atomjában sem nevezhető nagybetűs LÚZERT látok - akiket kényükre kedvükre lehúznak a ribik.

Törődjetek bele a sorsotokba a képzelt vagy valós 10 számjegyű fizetésetekkel.

Már bocsássattok meg, de nálam elvből szóba se jöhetne rózsaszín Hummeres meg Gellért szállós pi...csa.

Ezt választottátok, ezt akartátok, ez volt a prospektusban. Egyétek is meg.

2019. aug. 29. 19:20
 50/92 anonim ***** válasza:
13%

Húú, megjött a tökös legény, aztaaa hogy megmondta! A sáros nyomomba nem léphet kisöcsém, a kemény dumáddal még a bejáratom előtti lábtörlőig sem jutnál el.

Ha már belementél a személyeskedésbe. Stilisztikás nulla, amolyan böfögő tömegtermék vagy, amolyan fogyasztói világ szülte műmájer. Ha már hozzászólsz valamihez, akkor tedd azt úgy, hogy építsd fel a mondanivalód. Az általad idehányt karakter meg csak rólad állít ki siralmas bizonyítványt. Kisgyerek.

Látod rendes vagyok, válaszolhatsz egy hasonló magasröptű írással, biztosan megkapod érte a 100%-ot, tudom ez nálatok nagyon fontos fegyvertény.

Szemétség lenne részemről is minden nőt egy kalap alá venni, de a többségéről akkor is az a véleményem, hogy ipari hulladék. Tudod miért vagyok én az élet legtöbb területén egy karakter? Mert sosem úsztam az árral, és mindig megvolt a saját véleményem, amit tapasztalati úton szereztem, olvastam, tájékozódtam, és adok magamnak minimum 1 órát naponta, amikor rendezem a gondolataimat.

Na most vágj vissza valami bealázó, lenéző szöveggel, ez neked menni fog zsigerből Mr... bocsánat mr. nagyonokosvagyok.

2019. aug. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!