Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?

Figyelt kérdés
A nők túlnyomó többsége a kocsi és saját lakhely megléte alapján választ férfit, ahogy tapasztalom.

2019. aug. 28. 02:01
 61/92 anonim ***** válasza:
48%

58-59#

Megint félreértesz valamit. Én már rég elváltam. Több emberrel beszélgetsz ugyanis.

Egyébként pedig annak idején próbáltuk megbeszélni, nekem is jobb lett volna ha a feleségemtől kapom meg amire vágyom, de nem nekem az nem járt. Csak hajtottam mint egy igásló, az ő álmai teljesültek (utazások), mindent meg kapot tőlem amire vágyott, én viszont nem igazán.

Ha Te annyira jó ember vagy, akkor miért személyeskedsz elég csúnya szavakat használva?

Én ezt nem tettem meg. Csak Te.

Egyébként pedig ha az én életem így jó, akkor se Neked, sem senki másnak nincs semmi köze hozzá. Te legyél boldog a párkapcsolatodban ( tiszta szívemből örülök hogy Neked sikerült) de én viszont így vagyok boldog, és nem érdekel, hogy más mit gondol róla. Nincs és nem is lesz párkapcsolatom, nem éri meg az a sok rossz dolog ami együtt jár vele. Mégegyszer nem fogok harcolni egy nőért sem, mert nekem nem éri meg. Én nem kapok semmit csak a kegyet hogy vele lehetek. A szexuális életem sokkal jobb mint bármelyik kapcsolatomban. Egyébként pedig rengeteg barátom van, nem szól bele senki az életembe, oda megyek, azt csinálok amit akarok. Végre az van amit én szeretnék.

2019. aug. 30. 09:48
 62/92 anonim ***** válasza:
100%

#60, Ez meg a férfiember saját lúzer hülyesége.

Nyilván meg kell egyezni, hogyha gyerekek vannak, akkor jól járjanak válás után... de akit megüt egy válás anyagilag és beledöglik... az a saját hibája.

...de csak azért leélsz egy boldogtalan fos életet egy asszony mellett aki viszolyog tőled?...Csak mert anyagiakról van szó. Ennyit nem ér meg egyetlen forint sem.

49%, Igeb te voltál a Hummeres arc...de a sztori ugyan az. Mondjuk te legalább elváltál és nem maradtál benne a szarban.

2019. aug. 30. 10:11
 63/92 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, mit akar egy kapcsolattól. Ha csak szexet, akkor jobban jár mindenki, ha prostihoz megy. Ha szeretetet, törődést, akkor érdemes ismerkedni, csak akkor abba érdemes belegondolni, hogy milyen szinten keresgéljen. Egyáltalán nem ennyire felszínes a nők TÚLNYOMÓ többsége - a 18-28 éves, min. sminkeletlen modell kinézetű nőké lehet, mert kb, mindenki rájuk hajt, és akkor nyilván tudnak válogatni. Meg azért az sem mindegy, milyen korosztályban keresel, milyen céllal... 30+-osok már mondjuk akarnak gyereket többségben, azok közül, amelyik értelmes és megteheti, nem albérletbe meg anyós nyakára fog pulyát szülni.
2019. aug. 30. 11:16
 64/92 anonim ***** válasza:
9%
#63 Szeretetet, törődést is csak a prostiktól kaphat az ember fia, más nőktől nem.
2019. aug. 30. 12:34
 65/92 anonim ***** válasza:
96%
64: ez így nem igaz. Talán jobban meg kellene válogatni, kinél próbálkozik az ember, nem az összes láthatóan flegma, de legalább jó fullos nőnél kell válogatás nélkül ismerkedni. Rengeteg párkapcsolatot látok, ahol tényleg szeretik egymást a felek.
2019. aug. 30. 12:37
 66/92 anonim ***** válasza:
100%

#64, Miféle torz és beteg felfogás ez.

Másfelől pontosan az ellenkezője igaz. Prostiktól csak ba..szást kapsz. Az is a rosszabb fajta színjáték.

Egyszerűen agyilag visszafejlődött, aki ezt élvezetet jelent. Érzelmileg pont, hogy nulla az egész.

Ordítóan mélyen lehet a társadalom bugyraiban az a férfitársam, akinek ez érzelmi felüdülést jelent. A qrvák többsége egyébként egységsugarú, vagy közelébe nincs a képeken láthatónak. Aki meg "barátnő" fílingesnek becézett, színésznő 30 ezres órabérrel.

...dehát ez van, valakinek ez jelenti a csúcsot amit elérhet egy nőnél az életben. Ezért is él meg ennyi prosti.

2019. aug. 30. 14:12
 67/92 anonim ***** válasza:
9%
#65 Már vártam ezt a joker választ. Nemcsak a "fullos" nők ilyenek, hanem még az átlag alatti külsejűek is. Te is.
2019. aug. 30. 15:33
 68/92 anonim ***** válasza:
91%

#67, Veled nyilván ilyenek az átlagos buta libák... de azért elég csacsiság általánosítani.

Másrészt meg akiket ismerek értelmiségi nők, anyukák egyáltalán nem ilyenek. Teljesen más világ és mérce.

Dehát nyilván ők meg nem állnak le sutyerák prosztókkal. Elismerem, hogy nehéz a helyzet ilyen téren... így tényleg az a kép alakul ki, hogy még az egyszerűbb nőknek is csak a pénz meg a nagy farok kell.

2019. aug. 30. 16:10
 69/92 anonim ***** válasza:
0%
#68 Az értelmiségi nők is pont ugyanilyenek, és ők is sutyerák prosztónak tartják az őszinte férfiakat.
2019. aug. 30. 18:56
 70/92 anonim ***** válasza:

Értem hogy nehéz elvonatkoztatni a saját tapasztalataidtól... de ettől még nem igaz amit mondasz.

Nem mondtam, hogy könnyű a nőkkel, mert nem az... főleg megtalálni azt aki a barátod is lesz egyben..., de ez nem változtat azon, hogy veled bántak így, adott típusú nők... nem minden férfi jut erre a sorsra.

2019. aug. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!