Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy manapság érdemesebb prostikhoz járnia egy férfinak az ismerkedés helyett?

Figyelt kérdés
A nők túlnyomó többsége a kocsi és saját lakhely megléte alapján választ férfit, ahogy tapasztalom.

2019. aug. 28. 02:01
 31/92 anonim ***** válasza:
100%

Ellene:

- ha prostira köktöd a pénzed, később se lesz autód és lakásod

- se gyereked

2019. aug. 28. 18:10
 32/92 anonim ***** válasza:
0%
14: Mit soroljak fel? Heti 3 edzéssel 178 centihez vagyok 80kg, diplomás, haverok szerint jó humorú emberke vagyok. Vannak barátaim, csajok is. Tehát a belső tulajdonságaim nem lehetnek egetrengetően rosszak. Listázzon a hóhér, ember vagyok, nem lista :D
2019. aug. 28. 18:10
 33/92 anonim ***** válasza:
22%

31#

Cáfolnom kell amit írtál, személyes tapasztalatból. Házas voltam, a volt feleségem utazás mániás volt, mint a legtöbb nő manapság, drágábbnál drágább utakra mentünk folyamatosan, mert ő ki szeretné èlni magát alapon. 30. születésnapjára 1 millió Ft-t költöttünk el, mert ő neki járt, hogy a 20 fős családjával együtt a Gellért szállóban ünnepeljük (természetesen a költségeket én fizettem, ki más) utána rózsaszín Hummer limuzinnal kellett körbemenni Budapesten. És még kapott egy drága utazást is ajándékba. Majd miután többszöri halasztás után oda, állandóan halogatta az együtt megbeszélt gyerekvállalást -itt évekről beszélünk- utána otthagyott és elváltunk.

Soha nem tudtam annyi pénzt félretenni mint most, még úgy is hogy hetente többször járok prostikhoz. Akik mondanom sem kell, sokkal jobban néznek ki mint a volt feleségem, és az ágyban is jobban odafigyelnek rám. Visszajáró vendég vagyok gyönyörű 18-20 közötti lányoknál, akik értelmesek, lesik minden kivánságom, nem mondják hogy fúj ezt ne. De ami a legfontosabb sokkal több kedveskedést kapot tőlük mint a volt feleségemtől. Nem csak szex miatt megyek. Van hogy csak beszélgetünk, van hogy csak hozzájuk bújok. És szégyen, hogy ezt a valódi nőktől csak nagyon ritkán kaptam meg.

Most már nem is kellenek. Felesleges idő-, pénzpocsékolás a legtöbb sajnos.

2019. aug. 28. 18:38
 34/92 anonim ***** válasza:
23%
#31 Ha barátnőre költöm a pénzemet, akkor sem lesz autóm, sem lakásom (mondjuk ezek nélkül barátnőm sem lehet), gyereket pedig nem akartok, így az sem.
2019. aug. 28. 18:55
 35/92 anonim ***** válasza:
21%

33-as. Tökéletes összefoglaló lett a vége! Tényleg gyalázat a mai nők többségére nézve, hogy a pasijuk, férjük mekkora alázást kap, ráadásul nekik nőknek ez természetes. Élethű szexrobotok AI vezérléssel is majd rendesen odavernek a Miss. Pitscháknak. Robot ide, androis oda, 100X többet fognak nyújtani mint ezek az egó bajnokok.

Én is elmennék prostikhoz a feleségem mellett, de félek a betegségektől. Még mielőtt én lennék a legutolsó szemét, nekem már TB alapon járna minden napra egy jó kis buksza. Egy kóbor kutya is több törődét kap mint én. A válás nem opció, nem részletezem a miérteket.

2019. aug. 28. 19:03
 36/92 anonim ***** válasza:
68%

A takarítónő se mondhatja, hogy "na ehhez a csészéhez én nem nyúlok, szaros". Ebbe beleringatni magad, azért ez elég szomorú.

2019. aug. 28. 19:26
 37/92 anonim ***** válasza:

#33:

Tömören írta le, s hál'Isten tömören élte meg...

...holtodiglan,csak a barátság kapcsolatok tartanak,de általában az ilyen barátnők, máshoz mennek férjhez.

(Ugye Nikol...?)

2019. aug. 28. 19:29
 38/92 anonim ***** válasza:
62%

36#

Tudod mi a szomorú, hogy miért jobb nekem a prostikkal? Miért nem kapom meg azt az odafigyelést , törődést, szeretetet, kedvességet, változatosabb szexet a valódi nőktől? Lehet, hogy amit a prostitól kapok az csak megjátszás, de még megjátszva is jobb mint sehogy se megkapni, vagy amit a valódi nők nyújtottak nekem eddig.

És senki nem mondhatja, hogy meg se próbáltad. De megpróbáltam. Több kapcsolatom is volt, házas is voltam. Szóval én tudom mi a különbség, személyes tapasztalat útján, nem csak úgy elméletben, mint Te.

Miért veszed meg készen a boltban az ennivalót? Miért nem sütöd például Te a kenyeret? Ki tudja mit raktak bele? Lehet beleköpött pék is.

2019. aug. 28. 19:38
 39/92 anonim ***** válasza:
68%
Én tudom, mi a szomorú. Hogy a nő is csak ember, és emberből lehet választani szemét alakot is mint párt.
2019. aug. 28. 20:03
 40/92 anonim ***** válasza:

Itt nem a nőről, mint emberről van szó, természetesen minden nő ember, és le a kalappal az igazi anyák előtt..., itt a kapcsolatokról van szó.

Az egy másik kérdés, hogy miért válassza valaki azt a pályát...

A kérdés feltevője akár lehetne biszex is, és választhatna férfi prostit is...

2019. aug. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!