Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 fölötti nők ha egy 26 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 fölötti nők ha egy 26 éves srác flörtöl veletek az tetszik?

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Max. a hiúságomat legyezgeti, de nem tudok vele mit kezdeni.
2019. aug. 18. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen miért nevezed magad srácnak? Gyereknek érzed magad?
2019. aug. 18. 22:07
 3/9 árokpart ***** válasza:
20%
Sajnos biztosíthatlak, hogy van ilyen. Tudom, mert pont elszenvedő alanya vagyok.
2019. aug. 18. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Inkább ilyesztő
2019. aug. 18. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudnám komolyan venni.
2019. aug. 18. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Majdnem a fia lehetne
2019. aug. 18. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy tetszik,kimondottan taszítanak az idős férfiak.
2019. aug. 18. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Tetszik.

De csak tudd a 40 és nőknek is jó pasi kell ahogy a fiatal nőknek is. Nem kevesebb az elvárás.. 😉

2019. aug. 18. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Én 21 vagyok és egy szállodában dolgozom.

Rengeteg vendégünk van a 30-60 korosztályból. (Elegánsabb szálloda vagyunk, huszonévesek és nyugdíjasok nem nagyon jönnek)

Ha jól néz ki a nő, akkor általában én is szívesebben teszem neki a szépet. És bejön!

Szinte mindegyikük kivétel nélkül imádja és benne van a játékban. Mert ők is nők!

Jó esetben még boldog házasok, rosszabb esetben boldogtalan házasok vagy akár elváltak/özvegyek.

Azonban mindenféleképpen jól esik nekik, hogy a fiatal férfi még mindig olyannak látják őket, akivel "érdemes" (nem jó szó, de most nem tudok jobbat) flörtölni.

Nem kell semmit sem kezdenie vele, vagy komolyan vennie!

Csak mosolyogjon, élvezze hogy valaki vonzónak találja, és esetleg menjen bele egy kicsit a flörtölgetésbe.

Én ennél többet nem kérek viszonzásként.

Csak örülök neki ha boldogíthatom őket egy kicsit, és ezt viszonzással megköszönik. :)

(UI: Az más kérdés, hogy többükkel is a lakásomon kötöttem ki......)

21/F

2019. aug. 19. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!