Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell valakinek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell valakinek jó pasinak lennie ahhoz, hogy a "mama hoteles" bélyeget figyelmen kívül hagyja egy nő?

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 13:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
21%

10-es tanulni kell piacképes szakmát,nem nem feltétlenül diplomát.

Amire kereslet van.

Nettó 200e-t már Lidiben is fizetnek 6 órára.

2019. aug. 18. 13:45
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
bizony kérem sok itt a pénzügy analfabéta. Talán csak irigyek, mert több lecsó marad a számlájukon.
2019. aug. 18. 13:46
 13/42 anonim ***** válasza:
89%

9.-nek.

Mi a gond? Itt a Gyakorin mindenki diplomás, és 800+ -t keres, mint mérnök - sebész - IT - pilóta.

Akkor gondolom ez igaz a hazai társadalomra.

Aki meg nem ilyen, az tanuljon, és majd viszi valamire.

Itt a legtöbben 5 évesen már a saját taknyukból formázott szobrokat árultak, és 16 évesen elköltöztek!

Tudod? >:)

2019. aug. 18. 13:46
 14/42 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem tanulsz ki egy olyan szakmát, ami jól fizet? Ja, hogy ahhoz lusta vagy? És nem kell arra fogni, hogy pl egyetem mellett nem lenne ki eltartson(ha olyanok a szüleid), mert ki lehet menni mondjuk 1 évre külföldre dolgozni és ott megkeresel annyit, hogy utána egyetem mellett dolgoznod se kelljen. Mindenre van megoldás, csak valaki tesz érte, valaki nem.

2019. aug. 18. 13:47
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Diplomás vagyok, most sikerült végre multihoz bekerülnöm, nem sokkal 200 felett van a kezdőfizum. Nyilván tapasztalattal bőven fog emelkedni idővel, de addig nem tartom okos dolognak elszórni a pénzemet egy idegen zsebébe, csak hogy elmondhassam, hogy egyedül lakok. Ha lesz olyan nő, akivel érdemes tervezni, meglesz a tartalékom közös életet kezdeni (és a házimunka sem ismeretlen fogalom a számomra).
2019. aug. 18. 13:50
 16/42 anonim ***** válasza:
79%

#14-es adom.

Pontosan.

Mièrt nem tanul akinek ez a kifogása?

Nem himihumi szakokra kellene menni emberek,hanen amire kereslet van.

Ja,hogy oda tanulni is kell nemcsak melegedni?

Vagy valami szakmunka,ja igen oda is tanulni kell meg dolgozni is sokat.

2019. aug. 18. 13:51
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
Az átlag pedig továbbra is azt jelenti, hogy az emberek összességében kb. ennyit keresnek. Vagy a gyk népe szerint csak az átlag felett kereső tökéletes programozó szuperférfiaknak legyen párkapcsolata, a "szánalmas" 200 ezres átlagot (vagy urambocsá' ez alatt kereső plebsznek, lásd mentősök, ápolók, tűzoltók stb.) keresőknek meg maradjon a jobb kezük?
2019. aug. 18. 13:54
 18/42 anonim ***** válasza:
26%

8.-nak.

Ezt írtad:

"#4

És te attól érzed magad felnőtt embernek, hogy anyuciéknál laksz? Ha ennyire tele vannak, akkor csak tudnának venni neked egy lakást, ha már te magadnak nem tudsz."

A válaszom:

Igen. FÉRFI vagyok, szép házban lakom, jó környéken, van fizum, ÉS, szeretem a szüleimet, akik normálisak!

Ráadásul a ház sajnos egyszer az enyém lesz, ráadásul itt a melóm is, a szomszéd utcában.

NEKEM, így jó!

Nem attól lesz valaki KAN, hogy egyedül nyomorog egy albérletben, vagy 40 évig hiteles lyukban.

Ha ez nem tetszik a csajnak, akkor lesz/van helyette másik!

2019. aug. 18. 13:55
 19/42 anonim ***** válasza:
70%

#17-es nem bànt senki senkit.

Nem azt mondom de sajnos be kell tudni a piac diktál szèpen.

Nem csak mi programozók keresünk jól.

Villanyszerelők,PLC programozòk,Festők,asztalosok..stb.

Plusz nem árt 1 de inkàbb 2 nyelv tárgyalási ismerete.

Le vagyok döbbenve,hogy sok kollègàm nem beszèl angolul na ez gáz,páros làbbal rugnám ki sőt fel se vennèm.

2019. aug. 18. 13:58
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nettó 350et keresek, befektetéseimből havi 20 ezer forint érkezik a számlámra. Hazaadok 50 ezer forintot minden hónapban. Segítek otthon a házimunkában, mégha otthon balhékor ki is csúszik, hogy csak meresztem a faxom ami persze nem igaz, csak az embernek pihennie is kell, ha hajnali 3kor kell és este 8ra ér haza. Most másodálláson is gondolkodom. El tudod képzelni, hogy tömve vagyok pénzel, de kinek adjam az albérlet(szoba) pénzt? Nincs barátnőm, egyedül lennék, mert szerintetek lakótárssal is gáz lakni. A családi házra mindig költenie kell a szüleimnek, mert felújítás alatt áll. Sokszor előleget kell adni év végén, mert nincs pénz tűzifára, szénre, mert elszámolják magukat. 30 évesen vehetnék lakást is, már ott tartok, de melyik aberrált majom ad ki 13 milliót egy 32nm2-es garzonért?
2019. aug. 18. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!