Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell valakinek jó pasinak lennie ahhoz, hogy a "mama hoteles" bélyeget figyelmen kívül hagyja egy nő?
10-es tanulni kell piacképes szakmát,nem nem feltétlenül diplomát.
Amire kereslet van.
Nettó 200e-t már Lidiben is fizetnek 6 órára.
9.-nek.
Mi a gond? Itt a Gyakorin mindenki diplomás, és 800+ -t keres, mint mérnök - sebész - IT - pilóta.
Akkor gondolom ez igaz a hazai társadalomra.
Aki meg nem ilyen, az tanuljon, és majd viszi valamire.
Itt a legtöbben 5 évesen már a saját taknyukból formázott szobrokat árultak, és 16 évesen elköltöztek!
Tudod? >:)
Miért nem tanulsz ki egy olyan szakmát, ami jól fizet? Ja, hogy ahhoz lusta vagy? És nem kell arra fogni, hogy pl egyetem mellett nem lenne ki eltartson(ha olyanok a szüleid), mert ki lehet menni mondjuk 1 évre külföldre dolgozni és ott megkeresel annyit, hogy utána egyetem mellett dolgoznod se kelljen. Mindenre van megoldás, csak valaki tesz érte, valaki nem.
#14-es adom.
Pontosan.
Mièrt nem tanul akinek ez a kifogása?
Nem himihumi szakokra kellene menni emberek,hanen amire kereslet van.
Ja,hogy oda tanulni is kell nemcsak melegedni?
Vagy valami szakmunka,ja igen oda is tanulni kell meg dolgozni is sokat.
8.-nak.
Ezt írtad:
"#4
És te attól érzed magad felnőtt embernek, hogy anyuciéknál laksz? Ha ennyire tele vannak, akkor csak tudnának venni neked egy lakást, ha már te magadnak nem tudsz."
A válaszom:
Igen. FÉRFI vagyok, szép házban lakom, jó környéken, van fizum, ÉS, szeretem a szüleimet, akik normálisak!
Ráadásul a ház sajnos egyszer az enyém lesz, ráadásul itt a melóm is, a szomszéd utcában.
NEKEM, így jó!
Nem attól lesz valaki KAN, hogy egyedül nyomorog egy albérletben, vagy 40 évig hiteles lyukban.
Ha ez nem tetszik a csajnak, akkor lesz/van helyette másik!
#17-es nem bànt senki senkit.
Nem azt mondom de sajnos be kell tudni a piac diktál szèpen.
Nem csak mi programozók keresünk jól.
Villanyszerelők,PLC programozòk,Festők,asztalosok..stb.
Plusz nem árt 1 de inkàbb 2 nyelv tárgyalási ismerete.
Le vagyok döbbenve,hogy sok kollègàm nem beszèl angolul na ez gáz,páros làbbal rugnám ki sőt fel se vennèm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!