Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dühösek itt a mama hiteles férfiakra?
Először is nem mama hitel, hanem mamahotel :-)
Másodszor, hadd' jegyezzem meg, hogy én mit értek ez alatt. Véletlenül sem azt, aki valami miatt nehéz élethelyzetbe kerül és emiatt kényszerül arra, hogy visszaköltözzön a szülői házba. Ilyet is ismerek.
Viszont! Volt nekem egy exem, aki még 35 évesen is az édesanyjával élt és esze ágában nem volt dolgozni. Az anyuka reggel elment dolgozni és este jött haza. A "kisfia" még arra sem volt képes, hogy legalább rendet tartson a lakásban, az egész napja abból állt, hogy havertól haverig járta a várost (természetesen az összes haverja hasonlóan állt az élethez, mint ő) és sörözgettek, szórakoztak. Anyuka pénzéből, mert ő mindig adott a kicsi fiának. Mikor szóvá tettem, hogy azért mégiscsak illendő lenne állást keresni és segíteni az édesanyjának legalább a rezsiben, én voltam a szemét. Aztán azért is én voltam a szemét, mert mikor arról panaszkodott, hogy nem tetszik neki az otthoni koszt, meg mertem jegyezni, hogy ha nem dolgozik, ne is válogasson, hogy mit kap enni az anyukájától. Természetesen arról hallani sem akart, hogy munkát keressen és elköltözzön otthonról. Nem véletlen lett "ex". Na, én ezeket hívom mamahotelesnek, akik kényelemből, érdekből laknak még otthon.
Semmi düh nincs ebben.
Arról van szó, hogy alapvetően több a nő, mint a férfi, és a nőkben dolgozik az ösztön, hogy családot alapítsanak, férjhez menjenek, gyerekeket szüljenek.
De egy olyan pasi, aki otthon él az anyukájával 30 x évesen, teljesen alkalmatlan erre.
Ez nem düh, de az a nő, aki megáll a saját lábán, lakáshitelt, albérletet fizet, főz, takarít, rendet tart maga mellett, az nem fog összejönni valakivel, aki sírógörcsöt kap egy mosógép mellett, hogy mi az és hogy működik. Vagy bejelenti hogy ő éhes, enne valamit, és bár más 4 órája otthon van melóból, inkább hallgatja a gyomra korgását, minthogy összedobjon egy rántottát, mert ugye az anyukája is elé tette a kaját, amikor őurasága megkívánta.
Ez nem düh, senki nem mérges rájuk, csak egy felvilágosult, talpraesett, önálló nőnek nem pályák az ilyen pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!