Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írok rá férfiakra társkeresőn, és válaszra sem méltatnak. Ez hogy lehetséges, miközben pont a fordítottjáról panaszkodnak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 13:19
2/20 anonim válasza:
Ha nekem írtál volna, biztos válaszoltam volna.
3/20 anonim válasza:
Úgy, hogy a felső 10% írsz csak, akik válogathatnak.
4/20 anonim válasza:
Legalább belekóstoltál egy átlag férfi életébe :D
Amúgy valószínűleg a kiszemeltjeid az álompasi kategóriából vannak, te meg ennek a rétegnek nem felelsz meg.
5/20 anonim válasza:
32/f, itt nem az a lényeg hogy tetszik-e a férfinek a kérdező, hanem hogy abban esetben ha nem, miért nem méltatja egy nemleges válaszra sem? Mert a gyik-en panaszkodó palik ezt sérelmezik a nők részéről. Holott ezek szerint ők sem jobbak. Ééérteeem?!
7/20 A kérdező kommentje:
Mivel én sem vagyok egy modell, és már naiv fiatal sem, ezért átlagos, vagy kicsit átlag alatti külsejű, korban hozzám illő férfiaknak szoktam írni. Rám szinte csak távolabb lakó pasik írnak, én meg helyben szeretnék ismerkedni, a saját városomban, ezért gyakran írok helybélieknek. De nem válaszolnak, semmit. Butaságnak hangzik, de már arra is gondoltam, hogy a saját városomban, egyszerűen más a férfiak ideálja, túl magasra teszik a mércét...
2019. jan. 12. 13:46
8/20 anonim válasza:
#5. Értheeem. Minden bizonnyal a férfiak ugyan ezért nem kapnak választ, szimplán nem tetazünk annak aki ránk írt. Okhéés?!
32/f
9/20 anonim válasza:
5-ös a gyiken lévő férfiak azt sérelmezik, hogy kategóriákkal lentebb lévő nők sem írnak vissza, nem mint a kérdező is aki ”csúcspasira“ irkal, egy nő csak olyanra fog, mert vele egykategóriájú tuti kezdeményez nála egyébként is.
10/20 anonim válasza:
Oookkhhhés 32/f, de én nem ezt firtattam most. Hanem azt, hogy te úgy kérdeztél vissza a kérdezőnek, mintha neki az lenne a baja (ebben a kérdésben) hogy nem tetszik a férfinak. De nem erről szólt a kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!