Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tudom valakiről, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom valakiről, hogy ő számomra az igazi, lehetséges, hogy pont ezért nem ő az?

Figyelt kérdés
Tudom, nem hangzik túl érthetően, de megpróbálom megfogalmazni. Életünk során számos szerelemben lehet részünk, és sokszor egy olyan döntés elé kényszerülünk, amikor választanunk kell két ember között, akiket hasonlóan kedvelünk. És valójában sosem azt választjuk, akit őszintén szeretnénk, mert valamitől mindig tartunk. Hogy túl jó hozzánk, vagy éppen túl zűrös, vagy pont azért nem, mert ez lenne a helyes döntés, és ez megrémiszt minket, vagy mert annyira egyértelmű döntés volna, hogy csak azért sem. És én most egy ilyen személyt választottam. Nem állt mellette másik személy, mint ahogy a példában levezettem, csak.. pont egy ilyen személyt választottam társamnak. Elengedtem a félelmet, hogy mit gondolnak mások, minden rossz érzést ezzel kapcsolatban. És ez volt a nehezebbik, de a jó döntés, az a döntés, amit kevesen lépnek meg, és valóban úgy érzem, hogy ő az igazi. Lehet, hogy pont ezért nem ő az? Remélem azért lesz, aki érti majd, hogy mire gondolok:D
2018. szept. 8. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Én értelek és a minap rossz döntést hoztam...

28N

2018. szept. 8. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Pont attól lesz valaki az igazi hogy eldöntöd róla hogy az, és mellette maradsz még akkor is ha nem tökéletes.
2018. szept. 8. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Először realizáld magadban, hogy a tündérmesékből vett "az igazi" nem létezik, utána rájössz, hogy kérdésed értelmét veszítette. Döntések vannak, amik vagy jók, vagy rosszak. De miután meghoztad őket, már nem táncolhatsz vissza, mert azoknak következményei is vannak. Ennyi a történet.

De egy jó tanács: amíg kicsit is érdekel, hogy mások mit gondolnak a választottadról, nem vagy érett egy párkapcsolatra.

2018. szept. 8. 12:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyrészt, igazi alatt nem a tündérmesékből vett igazira gondoltam. Másrészt pont ezt írtam, hogy már nem érdekel, hogy mit gondolnak mások, találtam egy olyan embert, aki mellett nem érdekel.
2018. szept. 8. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki fog derülni
2018. szept. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!