Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy megtaláltam az igazit 15 évesen?
Gimi 9.-ben jött az osztályunkba egy új srác. Életem első nagy szerelme volt. Ártatlan tiniszerelem volt az egész, nem is alkottunk párt, de ment a sok szarkeverés, meg dráma osztályon belül, ebből állt az egész, de bonyolult a sztori. Vele csókolóztam életemben először. Emlékszem, hogy teljesen, halálosan szerelmesnek éreztem magam, úgy gondoltam, hogy akár meg is halnék azért a fiúért, minden nap sírtam miatta, és könyörögtem a felsőbb erőnek, hogy együtt lehessek vele egyszer, még az sem baj, ha 20-30 évesen. Ez az állapot kb. 2 - 3,5 évig eltartott.
A fiú egy időre kilépett az életemből, majd amikor 18 évesek voltunk, akkor felbukkant újra, és összejöttünk, de nem tartott sokáig, de ez megint csak bonyolult sztori.
Most vagyunk 21 évesek, még mindig jóban vagyunk, és ahányszor beszélünk, vagy találkozunk, mindig megpróbálunk barátokként viselkedni, de soha nem sikerül, mindig több van.
Azóta már voltam szerelmes másba, de ő valahogy mindig ott van, és gyanítom, hogy ez örökre így lesz. Lehet, hogy felnőtt módjára meg kéne próbálnunk együtt most? Működne szerintetek? Túl jól ismerjük egymást...
Próbáljátok meg! :)
Szerintem ez már szerelem :)
Mindig felbukkan újra. Ez hogyan is lehetséges? Csak úgy, ha mindig lelép. Ez aztán k*rvára az igazi! Akkor lenne ő a nagyŐ, ha egyből egymásba szerettek és együtt is maradtok, és nem csak évekre.
Nekem is és másoknak is volt 5-6 évig tartó első kapcsolata. Nem nagy ügy ez. Többnyire nem működik.
Inkább felejtsd el, mert így csak elszalasztod a tényleges igazit!
De mondom, hogy nem igazán voltunk együtt sosem. Reménytelen szerelemnek indult, aztán lett belőle az, hogy mindig csak kavartunk, kerülgettük egymást, de ha barátok próbálunk lenni, az sem megy. Amúgy a srác lelkizűrös, igaziból másik barátnője sem volt.
Én már kiszerettem belőle, azóta volt más, csak egy darab belőle még bennem van, és nem tudom, hogy ez nem jelent-e valamit.
Hmmmm.....mintha csak az én storymat olvasnám.
Nálam is majdnem igy történtek a dolgok, és fogalmam sincs mit tegyek....csak az a szomorú, hogy neki most van valakije:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!