Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 18évesen, úgy érzem, hogy megtaláltam az
igazit?
Figyelt kérdés
Nekem ő az első lány az életemben,nagyon jól megvagyunk,amellett is,hogy hetente csak 1x tudunk találkozni.
Normális, hogy most úgy érzed. Hogy ez meddig fog tartani, az a jövő kérdése.
2012. ápr. 14. 23:16
2/14 anonim válasza:
végül is, régen az volt a szokás, hogy 14-18 évesen házasodtak, sokszor nem is szerelemből, de többségében mégis együtt maradtak, megszerették egymást. normális így érezni, de mielőtt tervezni kezdenél, várj még pár évet! :)
2012. ápr. 14. 23:24
3/14 anonim válasza:
mi 15 évesen jöttünk össze a barátommal, és már akkor ezt éreztük O.O most 17 évesek vagyunk, ugyan már szoktunk veszekedni,de még mindig együtt a legjobb. igazi gyűrűs lánykérés, még nem volt,de már megbeszéltük,hogy összeházasodunk. 1 év múlva, középsuli után összeköltözünk.
2012. ápr. 14. 23:31
4/14 anonim válasza:
Én is éreztem már ezt, aztán nem úgy jött össze.
Szerintem 18 évesen még bőven van időd más lányokat is felpróbálni. Jobb most, mint amikor házas vagy.
2012. ápr. 14. 23:34
5/14 anonim válasza:
Az oké, hogy hosszútávra terveztek, de ennyi idősen és ennyi idő után (gondolom nem évek óta vagytok együtt) még nem lehet egy életre tervezni. Majd alakul. :)
2012. ápr. 14. 23:35
6/14 A kérdező kommentje:
persze,én nem előre tervezek,inkább a jelent próbálom élvezni. Valahogy bennem van ez az érzés,hogy jaaaj ,nemakarom sohasem elvesziteni,mi lesz,ha ő nem lesz nekem ?
Semmi tapasztalatom amúgy,de ez a más lányok kipróbálása,nemtudom,nekem nem bejövős. Ha most megvan az a lány,akivel boldog vagyok,mindennél jobban szeretem,akkor miért kéne 1 bizonytalanra cserélni,olyan cimszó alatt,hogy csak mást is kipróbáljak?
2012. ápr. 14. 23:39
7/14 anonim válasza:
Persze, mindenki ezt érzi, ha szerelmes, de még gyerekek vagytok, nincs felelőség, nincs közös kassza, együttélés. Általában a tini kapcsolatokat szétrombolja a továbbtanulás.
2012. ápr. 14. 23:44
8/14 anonim válasza:
Teljesen természetes, jól teszed, hogy így gondolod. Persze nincs kizárva, hogy valami mást fog hozni az élet, de amíg boldog vagy vele nincs értelme azon gondolkozni, hogy milyen lehet mással. Ha esetleg tényleg ő az igazi akkor gondolom nem akarod elveszíteni, hogy mást is kipróbálhass
2012. ápr. 14. 23:48
9/14 anonim válasza:
én 17 éves voltam most 33 vagyok és mindég együtt vagyunk
2012. ápr. 14. 23:51
10/14 A kérdező kommentje:
utolsó előtti : persze,hogy nem akarok mást kipróbálni,hülyeség : )
utolsó : az úgy aranyos, bár összejönne nekem is :)) sok boldogságot a továbbiakban is : )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!