Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18évesen idősebb lányok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen idősebb lányok, de miért?

Figyelt kérdés

18 éves teljesen hétköznapi srác vagyok egy átlagos családból, de mégis valami baj van velem, a korombeli illetve nálam fiatalabb lányokkal egyszerűen nem jövök ki, többször előfordult már, hogy kísérletet tettem rá, randiztunk - amúgy nem tudom, hogy a lányok miért gondolják, hogy az 1. randi után már egyenes út vezet a kapcsolatig - de aztán elmondtam nekik, hogy nem szeretnék kapcsolatot *friendzone* persze nekik állt feljebb és én voltam a szarszemétszaralak, az idősebb lányokkal kivétel nélkül jól működött eddig, az idősebb alatt 2-3 évet értek, viszont ezen saját elhatározásból szeretnék változtatni, attól függetlenül, hogy eddig az idősebb lányokkal jöttem ki jobban, úgy gondolom, hogy nálam fiatalabb lányra lenne szükségem komoly kapcsolat céljából, hogy neveljem át magam erre? min változtassak? vagy csak erős elhatározás kell?

18f

2012. ápr. 7. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
és ez miért olyan nagy baj? senkinek sincs a homlokára írva a kora. ha nem 18 évesen 21 éves lány kell, hát hajrá. nincs ezzel semmi probléma.
2012. ápr. 7. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád.Szar az a korosztály és kész.Neked szerencséd van már már te nem soká abba a korosztályba tartozol amelyikkel pont kijössz én meg a közepében vagyok :S
2012. ápr. 7. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy senkinek sincs a homlokára írva, csak én pont nem az az idősebbnek nézek ki a koromnál emberke vagyok, egy nappal sem nézek ki többnek 18nál, és az én esetemben, ez még nem egy érett férfi kép, az idősebb ex-barátnőim pedig már kész nők voltak, és ez valamiért zavar, egyszerűen az nem az én asztalom, hogy is mondjam vannak íratlan szabályok amiket szeretnék betartani.
2012. ápr. 7. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem vársz még szimplán 1-2 évet?
2012. ápr. 7. 17:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert szükségem van egy társra, lelkileg testileg egyaránt, a ribancokkal viszont nem nem állunk szóba ez remélem evidens, úgyhogy 1 kategória már kilőve, persze vannak a nálam fiatalabb és velem egyidős kategóriában is külsőleg-belsőleg normális lányok, de sajnos velük még nem találkoztam. Pedig hidd el, én megpróbáltam megadtam az esélyt mindenkinek, ugyanúgy ahogy én is megkaptam.
2012. ápr. 7. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor többet,jobbat nem tudunk mondani mint hogy keresgélj :) Egyszer ejön a te időd is :)
2012. ápr. 7. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne erőltesd fiatalabbakkal, ilyen egyszerű. Kár hitegetned magadat vagy épp másokat. Mit értesz az íratlan szabályok alatt?
2012. ápr. 7. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Íratlan szabály például azis, hogy a srácnak kell idősebbnek lennie.
2012. ápr. 7. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség : ) Miért nem próbálkozol korodbeliekkel? Arany középút ..
2012. ápr. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!