Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő, fiatalabb férfi. Férfiak mi a véleményetek az ilyen párkapcsolatról?
meg hát:D
nálam a kor nem számít, amíg jól néz ki a nő, vagy ha szeretem
Ha megengeded én nőként válaszolnék erre :)
Én 38 éves vagyok, a párom pedig 30. 6 éve vagyunk együtt és mindkettőnknek tökéletes ez a kapcsolat:)
Nyilván ez korfüggő is. Pl. egy 30 éves nő simán összejöhet egy 28 évessel.
De az a helyzet, hogy ismerek olyan "párt", ahol a lány 15 éves, a srác 13... Na nyilván ez nem csak törvényellenes, hanem még gusztustalan is.
2-es gratulálok nektek! sok sikert! :)
Mau: Nem írtad, hogy te hány éves vagy. Érdekelne.
4-es mi igaz fordítva a csajokra? Ők az idősebb pasikra buknak? Mi a normális, egy idősebb nő fiatalabb fiúval? De sokan azt gondolják, hogy 5 évnél nagyobb korkülönbség már nem normális.
5-ös én nem tartom gusztustalannak a 15 éves lányt egy 13 éves fiúval. Csak 2 év különbség! Lehet a lány éretlenebb és a fiú érettebb a koránál.
Szeretem a MILF-eket. Ők hálásak ha eltöltök velük egy két órát, nem úgy mint a nálam fiatalabb csajok, csak nyafogni tudnak.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!