Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves lány képes kitartani egy korabeli, vagy egy 3 évvel idősebb fiú mellett egészen felnőtt koráig/házasságig?
Kislányom!
Neked nem a hímvesszőket kéne nézegetned, hanem papás-mamást játszanod a játszótéren.
Jó tanácsolód: Gyuri bátyád
el tudom képzelni, de tényleg elég ritka. ez függ attól, hogy milyen komoly a kapcsolat, mennyire vagytok érettek, milyenek a körülmények...
nem tudom, h ennyi idősen lehet-e szerelemnek nevezni, én, a magam részéről először 16 évesen lettem szerelmes. szóval így nem tudom, hogy hogy lehet 11 évesen megélni ezt az egészet. de ha megvan a ragaszkodás, és társai, akkor miért ne? :)
11 évesen semmiképp. 11 évvel még nincs is kifejlődve se testileg, de főleg lelkileg! Még nagyon gyerek,fogalma nincs sok mindenről.
Nem bántás, igazság.
Utolsó: az te vagy. Én 11 évesen már csajokról ábrándoztam és szerelmes voltam. Nem vagyunk egyformák.
Csak ne gyertek a szokásos "ezek a mai fiatalok..." dumával, mert már unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!