Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/Volt már valaki olyan kapcsolatban, ahol valamelyik fél 20 évvel idősebb? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy személy aki 20-23 évvel idősebb nálam, azt tudom, hogy tetszem neki, nagyon kedves.. stb.. csak elég soknak tűnik 20 év. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Tanácsokat várnék.2012. márc. 26. 18:32
1/16 anonim válasza:
Jobbat is találsz, jó nem fog kisülni belőle, keress mást.
2/16 A kérdező kommentje:
örülnék, ha bővebben kifejtenéd a véleményed.
2012. márc. 26. 18:46
3/16 anonim válasza:
szia!
ha ugy érzed vágj bele nyugodtan, nálunk több a korkülönbség, mégis felhőtlenül működik :)
4/16 anonim válasza:
Nézd, ismerőseim közül 3nak is volt, egy ideig működtek csak, aztán mindegyiknek csúnya vége lett. 20 év már sok, elő fog fordulni, elkerülhetetlen, hogy lesz olyan szakasz amikor teljesen máshol vagyok, egyikőtök még fürge, mozogni akar, másik már nem.
5/16 anonim válasza:
Korotoktól és nemetektől is függhet.
7/16 A kérdező kommentje:
én: 25
ő: kb. 48
2012. márc. 26. 19:21
8/16 anonim válasza:
Láttam már ilyet.... Működött. De szerintem a mindhalálig együtt élés felejtős. Ha csak az idősebb nem akarja a fiatalabb életét teljesen eltolni...
9/16 anonim válasza:
Őszintén? Keress 10-en belül, és nem bánod meg.
10/16 anonim válasza:
Én ismerek két olyan párt is, ahol kb. 15 év a különbség és a nő az idősebb. Az egyik 35F / 50N a másik 26F és a nő 40 feletti. Ezeknél jól működik, de azért mert közös az érdeklődési körük. Az első kapcsolatban pedig mind a két részről vannak már gyerekek.
Nálad az lehet a gond, ha te akarsz majd gyereket ő pedig nem, mert már öreg hozzá.
Az egyik barátnőm járt így, aki 34 volt és 50 éves volt a barátja. Ezért szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!