Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van/Volt már valaki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/Volt már valaki olyan kapcsolatban, ahol valamelyik fél 20 évvel idősebb? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy személy aki 20-23 évvel idősebb nálam, azt tudom, hogy tetszem neki, nagyon kedves.. stb.. csak elég soknak tűnik 20 év. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Tanácsokat várnék.

2012. márc. 26. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy már van-e köztetek valamilyen kapcsolat, vagy még csak ismerkedtek?
2012. márc. 30. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

Volt is, van is.... a kornak elég kevés jelentősége van.

Amikor a nő volt idősebb, az színtisztán csak szex kapcsolat volt, de jól működött.

Volt már, hogy bő 20 évvel fiatalabb nőt találtam, - soha senkivel nem értettem meg magam annyira, mint vele.

Ingrid Sjöstrand: A felnõttek furcsák néha

A felnõttek

furcsák néha.

Azt hiszik,

elég összeterelni

két "alkalmas korú" gyereket,

és a két gyerek

automatikusan jó haver lesz.

Szeretném összeterelni

papát

találomra egy "alkalmas korú"

bácsival

és megnézni, összehaverkodnak-e

- biztosan nem akarna

engem se többé összeterelni

Ulla-Gullával pédául.

Sokkal szívesebben játszom

Lill-Pärával,

pedig Lill-Pära kis tökmag,

de ugyanazt szereti

és ugyanazt utálja, mint én

- Ulla-Gullát például.

2012. ápr. 1. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Ne haragudj 12-es, de én a kérdezőtől akartam tudni, hogy van-e már közöttük kapcsolat, vagy még csak szemeznek egymással?

2012. ápr. 1. 09:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincsen "kapcsolat", de tudom, hogy tetszem neki.
2012. ápr. 1. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem haragszom 11/23, miért tenném? XD

Viszont, ha részedről, kedves kérdező nincs semmi, akkor minek erőltetnéd?

Igaz, én írtam, hogy nincs akkora jelentősége a kornak, korkülönbségnek, de ha egyszerű szimpátiáról van szó, hát azt sokféle pasi iránt érezhetsz, - és akkor meg szem előtt tarthatsz praktikus szempontokat is.

2012. ápr. 1. 17:23
 16/16 anonim válasza:
Én hasonló cipőben járok,mint te,csak én nő vagyok és 20 évvel idősebb a fiútól.Több mint egy hete fűzöget,rengeteget beszélgetünk,szexről is,de én nem akarom beadni a derekam,mert ő közölte,hogy semmi érzelem nincs irányomban,csupán testileg van értem megzavarodva.Bár mikor találkozunk,akkor mindig azt mondja,nem bánja,ha meglátnak vele,de ő csak kalandot akar velem.
2012. máj. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!