Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én írok rá férfiakra társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írok rá férfiakra társkeresőn, és válaszra sem méltatnak. Ez hogy lehetséges, miközben pont a fordítottjáról panaszkodnak?

Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is volt, hogy nem válaszoltak sokan. Nem kell magadra venni! Férfiak és nők is így működnek. Csak a pasik hiszik azt, hogy ők szaladnak a nők után...
2019. jan. 12. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező,

hi-he-tet-len privátcunamit zúdítottál magadra, tudod?

2019. jan. 12. 13:59
 13/20 anonim ***** válasza:
11%

A kettőnek ki kéne zárnia egymást?

Szerintem nem.

A nők naponta több üzenetet is kapnak, míg a férfiak esetében van olyan, aki kapott már valaha üzenetet.

2019. jan. 12. 15:05
 14/20 anonim ***** válasza:

#10. De egy férfi társkeresőn max annak nem ír vissza, aki taszítja valami okból (ez a leggyakoribb), tekintve, hogy bőven van ideje csak csevegni is, mivel irántuk nem akkora az érdeklődés. Értheeem!?

32/f

2019. jan. 12. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak akkor lehetséges, ha nagyon ronda és kövér nő vagy rosszabb esetben még gyerekkel is, és a full jóképű, izmos, Brad Pitt pasikra írsz rá, ilyen száz vagy ezerből 1 típusú jó pasikra.

Igaz hogy borzalmas a nemek aránya társkeresőkön, többször annyi a férfi, de azért még ilyen arányok mellett sem tudsz 3-4 kategóriával jobb pasit szerezni, mint amilyen nő te vagy.

2019. jan. 12. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező lehet, hogy ők nem palit keresnek, nem ártana ránézned, hogy ők is palit keresnek-e???

Rám is írt 5 meleg srác, mert butácskák voltak elolvasni, hogy én 25-34 közötti hölgyeket keresek, korban ott voltak, de ha töke van a menyasszonynak, arra nem vagyok vevő!

2019. jan. 12. 15:53
 17/20 peca1000 ***** válasza:
28%

Mert csúnya, kövér, ápolatlan,szőrös vagy, nem dobod ki a melleidet, nem mosolyogsz, depressziós, flegma képet vágsz,szinte semmit sem írsz magadról, szexelni csak esküvő után akarsz, vagy még akkor sem.

Főzni, háztartást vezetni nem tudsz, nem is akarsz.

Irreális igényeid vannak.

A megfelelő rész aláhúzandó :D

2019. jan. 12. 17:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Hűha, most április elseje van, vagy csak nem tudom, mikor van a világszerte tartott fordított nap? :D

Egyébként vagy ténylegesen vagy extrém kövér (szóval nem 15-20 kiló plusz, hanem 160 centire 95 kiló), vagy gyereked van, vagy láncdohányos vagy, vagy ezek mind egyszerre. Ha ezek egyike sem állna fenn, akkor viszont nagyon rosszul lövöd be a kategóriádat; a 10/10-es 8=Dik igényei az egekben vannak. Én legalábbis abból indulok ki, hogy én mezőn ugrándozva kurjongatnék és dalolgatnék, ha egy minimálisan is igényes nő rám írna (netán egyáltalán válaszolna a levelemre) társkeresőn - igaz, én jócskán átlagon aluli vagyok.

2019. jan. 12. 18:44
 19/20 mikeXxX ***** válasza:
Rám írt pár nő de bevallom én sem válaszoltam mindenkinek vissza volt hogy a levél tartalma miatt és volt hogy nagyon nem volt szimpi számomra a másik fél és szerintem nem is voltunk egy "kategória " sem . 39f
2019. jan. 12. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Rám nem írtál...
2019. jan. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!