Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti járnátok olyan nővel, akinek gyereke van az előző kapcsolatából és minden héten találkozik az exével?

Figyelt kérdés

2019. aug. 18. 12:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kizárt. Nálam egy gyerek kizáró ok, bocsi.
2019. aug. 18. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

Nőként válaszolok, ha nem gond. Ha igen, akkor elnézést, na.

De úgy gondolom, alapjáraton nem feltétlenül kéne, hogy egy gyerek kizáró ok legyen. (Illetve megértem, ha valakinek mégis az, de a körítést, a durva ítélkezést mellőzni kéne.)

Viszont ez a szitu, hogy az exxel kirándulgat, stb, na az szerintem is gáz, arra enged következtetni, hogy a dolog nincs lezárva, túl közeli kapcsolatban vannak, ami nem vetne túl jó fényt a későbbi kapcsolataira.

2019. aug. 18. 17:10
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

#20- as vagyok és a #22-esnek írom.

"durva ítélkezést mellőzni kéne" Itt nem arról van szó hogy el lenne ítélve mert lehet tényleg nem a hölgy volt a ludas. DE! Mégis ki a franc akarna összejönni egy gyerekkel rendelkező hölggyel ha össze tud jönni olyannal is akinek nincs?! A lista legvégén vannak mindig az ilyen nők. Bocs ha ez bántó de attól még igaz...

2019. aug. 18. 17:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis ki a franc akarna összejönni egy gyerekkel rendelkező hölggyel ha össze tud jönni olyannal is akinek nincs?!"

=> Aki nem eszerint választ, hanem más alapján, és x okok sorolhatók fel a gyerekes nő javára.

Vagy mondjuk szintén gyerekes elvált apukák. #22-es voltam.

2019. aug. 18. 17:57
 25/25 anonim ***** válasza:
53%

Mi is így vagyunk az exszel, fontosnak tartom a jó (baráti) kapcsolatot. Persze nálunk más a helyzet, mivel még szeret engem hébe-hóba becsúszik egy nyalás... mondjuk nálunk az a "baj", hogy ideiglenesen, anyagi gondok miatt ex még nálunk alszik hétköznap, innen jár dolgozni. De természetesen ha megismerkednék egy hozzám illő sráccal akkor ez megszűnne. (Legkésőbb ekkor)

Szóval. Ha néha együtt vannak szerintem nem gáz. De ha új srác van a láthatáron akkor már nem kifejezetten jó. De tapasztalataim szerint az együtt alvás az igazán necces. Ha napközben taliznak nem hiszem, hogy lepasszolnák a gyereket a kufircért, pláne kizárt hogy előtte csinálják.

Szerintem. 34 N

2019. aug. 30. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!