Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire találkozik a kereslet és a kínálat?
Gondolok arra, hogy főleg a nők elvárnak egy egzisztenciát és egy jó külsőt. Érthető a dolog, hiszen családot gyereket akarnak és ugye a gyerekneveléshez kell egy bizonyos egzisztencia, illetve az utódnak is a jobb géneket akarja ösztönösen egy nő.
Viszont ahogy látom, azért jó külsővel VAGY egzisztenciával azért valljuk be a kisebb réteg rendelkezik. Csomó Janit látok aki el van hízva ott ül Tescóba a pénztárnál vagy sorolhatnám azokat a férfiakat, akiknek bizony nincs jó egzisztenciája és nem is néz ki olyan jól.
Elgondolkoztam, hogy ezek a férfiak szerintem a kutyának sem kellenek, legalábbis ha a GYK-s felhasználókból indulok ki. És gondolom így sok nő is egyedül fog maradni, ugyanis nem nagyon találkozik a kereslet a kínálattal..
"Egyes nők ezt úgy oldják meg, hogy férjnek és eltartónak jó lesz a pénzes balek"
Jó de Magyarországon mennyi pénzes balek van, szerintem nem sok...mármint az igényekhez képest
Nagyon fel van borulva a párkapcsolati piac, Kérdező, rengeteg férfi senkit nem talál, egész egyszerűen mert a nőknek magasabbak az igényeik, mint amit ő nyújtani tud.
Hogy melyik nőnek melyik pénzes balek jut...nos, van olyan nő, aki már "beéri" 300 rugóval is, van, akinek az 1 misi is kevés. Az is gyakori, hogy egy vagyonos kannak egyszerre van 4-5 barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!