Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért sírnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért sírnak hogy milyenek a mai pasik, mert nagy a kereslet és kicsi a kínálat?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm van, akik mindig sírnak, hogy milyenek a mai pasik, mennyire linkek, eltűnnek, nem veszik komolyan, megcsalják őket, elhagyják stb. Szerintem ez azért lehet, mert a nők a férfiak nagyon kis kis részéhez tudnak vonzódni. Azért valljuk be jóval több a férfiatlan, határozatlan, tutyi mutyi, ronda. alacsony, kövér, félénk, szegény stb. pasi, mint a kelendőek. Így a mai nők igénye szerintem egy számukra vonzó pasikra úgy kb. 3 nő jut és nyilván ez a pasi nem fog egynél megállni, ha megkaphat többet is és ezért fog így viselkedni.

Tisztelet a kivétel biztos van azért olyan vonzó férfias jó egzisztenciájuk pasi aki hűséges, de az általában foglalt, mert kevés van belőle és nem juthat minden nőnek ilyen pasi.

2015. nov. 20. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
sok a halász kevés a fóka!
2015. nov. 20. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Tulajdonképpen ezért.De nem kell leírni azokat sem,akik nem vonzóak a nőknek,mert pontosan az kellene a legtöbbnek,hogy legyen egy kis pozitív visszajelzés a nőktől.És ne csak mindig pofára ejtsék amiatt,mert mondjuk nem született helyesnek,vagy félénk...

Hiszen innen indul az egész,pont tegnap olvastam egy szép sztorit,ahol a nő érdekes módon egy nagyon félénk srácot megnyitott,és a nő is élvezte a dolgot ráadásul.

És mindjárt nem is annyira félénk,mindjárt jobb kedve lesz, stb.

Csak erre a nők többsége nem képes,csak nagyon kevés ilyen nő van,aki hajlandó ilyenekre.Pedig a nő írta is,hogy azóta ő is beleszeretett a srácba,és a srác is belé még jobban is,mint előtte...

Szóval ezekből a férfiakból is ki lehet hozni dolgokat,csak a nők lusták erre.Készen akarnak tökéletest kapni.

Ami nyilván nem létezik,de ők ezt várnák el.

24/F

2015. nov. 20. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Hosszú távú komoly kapcsolatra mindenki magához illőt keres (minden tekintetben), és ezt nem mindig könnyű megtalálni.

Én még azt tapasztaltam, míg társkeresőztem, hogy a férfiak zöme a felhasználók közül inkább szexkapcsolatot keresett, nem komoly párkapcsolatot, míg a nők zöme inkább komoly párkapcsolatot keres, hosszú távra szeretne tervezni, és kevesebben vannak, akik belemennek ilyen laza kalandokba.

2015. nov. 20. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
"Szóval ezekből a férfiakból is ki lehet hozni dolgokat,csak a nők lusták erre." - Nem mindenki képes mindenkit megnyitni. Én is kategorizálok, kinek mennyire nyílhatok meg.
2015. nov. 20. 14:09
 5/9 Clark Kent.. ***** válasza:
0%

Max az átlagos lányok sírnak.

A jó nők nem sírnak, mivel minden férfi a lábuk előtt hever, max bosszankodnak a viselkedésük miatt.

2015. nov. 20. 14:11
 6/9 Ati_74 ***** válasza:
szia, mára már mindkét nem nagyon elkényelmesedett, mindenki az igazit várja, pedig olyan nincs, csak azzá lehet válni, de ahhoz sokat kell tenni hosszútávon. Ezt elkerülendő, inkább a váltogatás megy és a sírás, de én mondom olyat is nehéz találni, aki egyáltalán hajlandó lenne hosszabb távon próbálkozni, hogy összecsiszolódjon a két ember :) 41F
2015. nov. 20. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es.

Tapasztalatból írom,hogy nyilván nem mindenki képes,mindenkit megnyitni.De ha a nő is azt akarja,és tesz is érte,akkor erre van lehetőség.

És saját példámból kiindulva,nemrég egyik este két olyan lánnyal is találkoztam,beszélgettem,akik bármikor elérhetnék nálam azt,hogy én is megnyíljak előttük.

Csak ugye ez nem így megy,mert nem egy emberen múlik,hanem mindig kettőn. És a legtöbb esetben a nő nem akarja a dolgokat...

2015. nov. 20. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nahát 7-es, pedig eddig az volt a szöveged, hogy veled szóba se áll egy nő se, most meg mindjárt kettő is. És ezek után még te várod el, hogy ők pátyolgassák a lelkedet, hogy ugyan méltóztass már feloldódni? Látod ezért nincs senkid, mert egy picsogó tutyimutyi alak vagy, és ez nem kell a nőknek, mert férfiatlan. Ahelyett, hogy itt sírnál állandóan, inkább el kellett volna hívnod egyiküket egy kávéra. De nem, téged körbe kell udvarolni, hogy férfiként viselkedj. Na ez szánalmas!
2015. nov. 24. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

"nem egy emberen múlik,hanem mindig kettőn" - Ennyi a lényeg. Ha két ember egymásra tud hangolódni, és ez oda-vissza működik, akkor meg tudnak nyílni egymásnak, de ha ez nincs meg, akkor nem.

Viszont el kell különíteni egymástól, hogy valaki alapból zárkózott, tehát mindenkivel az, vagy csak azokkal, akikkel szemben távolságot tart, hogy ne értsék félre (vagy mert nem bízik bennük).

2015. nov. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!