Lehet beállt a kereslet-kínálat? Vagy lehet elapad a tejem?
Figyelt kérdés
5 hetes lesz a babám. Pár napja úgy vettem észre, hogy nem feszül úgy a mellem mint szokott. Aztán a pici többször is mindkét mellet kiszívja, így lakik jól! Idáig tudtam fejni, fagasztottam is adagokban amit már minden este elő kell venni mert nem termelődik annyi tej mire újra megéhezik!:(
Mit tehetnék, hogy újra sok legyen? Igény szerint szoptatom, szedek homeos bogyót...
Ha beállt volna ez a keresletes dolog akkor nem kellene több tejnek lennie??
2015. okt. 20. 13:46
1/7 anonim válasza:
Nem tud beállni a kereslet, mert odaadod neki a lefagyasztott tejet, így egyre kevesebb tej termelődik.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam 2 órat üvölteni amíg lesz ehető mennyiség? Vagy mi lenne a helyes? Tegyem cicire nagyon sokszor? Vagy csak amikor Ő kéri? Mondjuk bármikor képes enni!:)
2015. okt. 20. 14:12
3/7 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk is 5 hetesen. Még el is küldtem a férjem az ügyeletes patikába este tápszerért, hogy legyen itthon (végül nem használtuk). 3 napig nyűgös volt a pici, folyton szopizott volna, még a cicin is elsírta magát, kiköpte. Végül növekedési ugrás volt, 3 nap alatt rendben volt minden. Tedd olyan gyakran mellre ahogy lehet. Ja, én nem adtam neki lefejt tejet plusszban. Lehet, az tényleg nem tesz jót a krreslet-kínálatnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat remelem nalunk is csak ez lesz a gubanc!:)
2015. okt. 20. 16:28
5/7 anonim válasza:
Nálunk is dettó ez volt pár napja,most töltötte a 6.hetet. Növekedés ugrás. Én lefagyasztom a lefejt tejet biztos ami biztos.
6/7 anonim válasza:
Így van, ilyen a növekedési ugrás. Ha nem adod oda a lefejt tejet, akkor 3 nap alatt túlvagy az egészen. Ha kell, legyetek egész nap ágyban, és szopizzon szinte folyamatosan. Úgy át lehet vészelni minimális sírással.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!:)
2015. okt. 21. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!