Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor veszik már észre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor veszik már észre a pasik, hogy amilyen a kereslet, olyan a kínálat is?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni ezt a sok nőgyűlölő, sikertelen srácot. Panaszkodnak, hogy minden nő ribi, persze, mivel az átlagos, egyszerű lányoknak esélyt sem adnak, mert hogy ők nem szexisek... Fordítva ugyanez a szitu.

Nyilván vannak kivételek, én is ismerek, de alapvetően sajnos azt látom, hogy aki jól néz ki, vagány, vonzó, stb, az tudja is magáról, és ki is használja.

2016. máj. 9. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Én megértem őket. Mármint nem úgy, ahogy te gondolod, hogy igazuk van a nőkkel kapcsolatban, hanem tudom jól, hogy ezek a férfiak tele vannak frusztráltsággal, önértékelési gondokkal...stb Egyébként egyetértek veled. Nem is csodálkozom, hogy nem találnak maguknak párt.

F

2016. máj. 9. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én direkt húzom legtöbbjüket /nőket/ a hímsoviniszta szövegemmel. De szerencsére többnyire veszik a lapot. hihi

F

2016. máj. 9. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Van igazság amit mondasz ,de ez akkora általánosítás ,hogy csak na.

Én szerintem kb.50-60%-ban mondható ez el.

2016. máj. 9. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Ez baromság. A szocializmusban pl. volt kereslet autóra telefonra, banánra. A kínálat viszont. Most pedig van kínálat pl. autóból, de hol van a fizetőképes kereslet?
2016. máj. 9. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
2016. máj. 9. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Na, erről az jut eszembe, amikor a nő panaszkodott, hogy nem írnak rá társkeresőn a férfiak. Megnéztem az adatlapját, nekem szimpatikus volt, küldtem képet magamról. Többet nem írt. Gondolom így nem írnak rá mások sem.

Amúgy nem volt szexis.

2016. máj. 9. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Én adnék esélyt olyan lánynak aki külsőre átlagos,egyszerű,sőt éppen ilyen lányt keresek,de a belső terén nagyobb elvárásaim vannak,mert nem tudnék boldog lenni valakivel aki nem passzol hozzám.
2016. máj. 10. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj a kérdéseddel, hogy a saját téves feltételezésedet általános igazságnak állítod be.

Az átlagos pasik többsége, simán esélyt ad egy átlagos lánynak. Ha kimész a való életbe, körbekérdezel az ismerőseid közt, ezt fogod tapasztalni a többségnél. De ha itt is megnézed a kérdéseket: A legtöbb sikertelen srác, kb. bármilyen csajtól örül egy üzenetnek.

És általában, az átlagos és egyszerű lányok, semmiben sem mások, mint a ribizlik, csak csendesebben csinálják a dolgokat. Nem egy pasi ismerősöm van, akit az átlagos csaja simán megcsalt, amikor először rájuk nézett egy tényleg izmos vagy helyes srác. De az igényeik is hasonlóak. Nem társkeresési céllal vagyok az oldalon, de néha kapok levelet és elbeszélgetek emberkékkel. Volt olyan lány, akivel tök jól elbeszélgettünk, közölte, hogy szimpatikus vagyok. Küldött képet, hogy ő nem szép és vajon elfogadnám e. Átlagosan nézett ki, kissé nagy orral, de nem igazán érdekelt. Facebook profilt cseréltünk, meglátta a képem, ami átlagos és tádám... Eltűnt. Később megtudtam, hogy volt helyesebb srác is a képben és ilyen egyszerűen döntött. Rajta kívül még 3-4 ilyen sztorim van.

A kereslet kínálat úgy néz ki, hogy rengeteg csaj panaszkodik, hogy nem talál normális pasit, de akkor is van több jelentkező és kiválasztják a legjobbat. A sikertelen srácoknál pedig tényleg nincs jelentkező.

Én még elég szerencsés eset vagyok, mert élőben elég jó a megjelenésem és eltudom magam adni. De őszintén szólva, ha ez nem lenne és a netes társkeresőkre lennék szorulva, nem lenne túl nagy sikerem. Meg lenne elég sok konkurenciám és a nálam helyesebb lenne a befutó.

2016. máj. 10. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!