Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok olyan nővel, akinek gyereke van az
előző kapcsolatából és minden héten találkozik az
exével?
2019. aug. 18. 12:44
Kizàró ok a gyerek megléte. Nemhogy majd még az ex.
Talàn gondolkodni kéne és nem elleni,amint lehet. Aztán meg sírni, hogy nem kellek senkinek max szexre.
2019. aug. 18. 12:46
Ha csak a gyerek miatt találkoznának míg az apjuk elviszi addig nem lenne ez probléma nekem . De kirándulni mennek meg kocsikázni? Pff szerintem még mást is csinálnak... Ilyen esetben én visszavonulót fújnék.
2019. aug. 18. 12:49
Kizárt dolog magyarul az exével tuti nem csak kirándulnak ha te vagy a férfi akkor nagyon gyorsan felejtsd el a nőt
2019. aug. 18. 12:53
Találkozik az exével (értsd:dugnak).
2019. aug. 18. 12:53
12es ,hogy lehetsz ennyire primitív ? Szerinted az összes nő aki egyedül neveli a gyerekét felelőtlenül potyogtatja akárkinek ? Véletlen sem lehet az hogy nem saját maga miatt van ez a helyzet hanem pl mert a csávója félre kúrt , ő meg dobta ? Vagy csak ellaposodott a kapcsolat és közös döntés volt ? Pff.... 🤦
2019. aug. 18. 13:00
Gondolom a gyerek miatt járnak össze. Nem kell túlgondolni, ha elválunk, biztos, hogy a gyerek miatt nekünk is lesznek közös programjaink. Ha az új párjaink ezt nem tudják elfogadni, akkor nekem biztos nem kell új pár. A gyerekem boldogsága fontosabb. Én nem tudom elvinni olyan helyekre, ahova az apja kocsival, de attól még én is szeretnék együtt lenni olyankor a gyerekemmel pl. Vagy nem akarom heti X napokon nem látni a gyerekemet, ezért majd közös programot csinálunk.
2019. aug. 18. 13:13
Kizárt!
Az koránt nincs lezárva.
Kirándulnak egyebek, nem normális a nő.
Ha azért találkoznának 5 percre hogy a gyereket átadja az oké.
2019. aug. 18. 13:36
Ez ugyan az a kategória, hogy elmajszolsz egy tál laposférget Bolognai szósszal és egyszerűbb is.
33/f
2019. aug. 18. 13:51
Teljesen ki van zárva!!!
Már a gyereket miatt is kizáró ok! Az exről meg ne is beszéljünk... Még ha egy istennőről lenne szó akkor se mennék bele. Nem akarom a világ balekja címet!
Neten is szoktam ismerkedni és van hogy egy nő titkolja hogy van gyereke de aztán szépen lassan az is kiderül. Amint ez megvan azonnal törlöm!!!
Ritka mint a fehér holló aki ezt megtűri vagy nagyon idős ember már vagy egy világi szerencsétlen...
29F
2019. aug. 18. 13:57
Kapcsolódó kérdések: