Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti járnátok olyan nővel, akinek gyereke van az előző kapcsolatából és minden héten találkozik az exével?

Figyelt kérdés

2019. aug. 18. 12:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Dehhh...
2019. aug. 18. 12:44
 12/25 anonim ***** válasza:
12%

Kizàró ok a gyerek megléte. Nemhogy majd még az ex.

Talàn gondolkodni kéne és nem elleni,amint lehet. Aztán meg sírni, hogy nem kellek senkinek max szexre.

2019. aug. 18. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a gyerek miatt találkoznának míg az apjuk elviszi addig nem lenne ez probléma nekem . De kirándulni mennek meg kocsikázni? Pff szerintem még mást is csinálnak... Ilyen esetben én visszavonulót fújnék.
2019. aug. 18. 12:49
 14/25 Lazy Lover ***** válasza:
61%
Kizárt dolog magyarul az exével tuti nem csak kirándulnak ha te vagy a férfi akkor nagyon gyorsan felejtsd el a nőt
2019. aug. 18. 12:53
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Találkozik az exével (értsd:dugnak).
2019. aug. 18. 12:53
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
12es ,hogy lehetsz ennyire primitív ? Szerinted az összes nő aki egyedül neveli a gyerekét felelőtlenül potyogtatja akárkinek ? Véletlen sem lehet az hogy nem saját maga miatt van ez a helyzet hanem pl mert a csávója félre kúrt , ő meg dobta ? Vagy csak ellaposodott a kapcsolat és közös döntés volt ? Pff.... 🤦
2019. aug. 18. 13:00
 17/25 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom a gyerek miatt járnak össze. Nem kell túlgondolni, ha elválunk, biztos, hogy a gyerek miatt nekünk is lesznek közös programjaink. Ha az új párjaink ezt nem tudják elfogadni, akkor nekem biztos nem kell új pár. A gyerekem boldogsága fontosabb. Én nem tudom elvinni olyan helyekre, ahova az apja kocsival, de attól még én is szeretnék együtt lenni olyankor a gyerekemmel pl. Vagy nem akarom heti X napokon nem látni a gyerekemet, ezért majd közös programot csinálunk.
2019. aug. 18. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Kizárt!

Az koránt nincs lezárva.

Kirándulnak egyebek, nem normális a nő.

Ha azért találkoznának 5 percre hogy a gyereket átadja az oké.

2019. aug. 18. 13:36
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez ugyan az a kategória, hogy elmajszolsz egy tál laposférget Bolognai szósszal és egyszerűbb is.

33/f

2019. aug. 18. 13:51
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen ki van zárva!!!

Már a gyereket miatt is kizáró ok! Az exről meg ne is beszéljünk... Még ha egy istennőről lenne szó akkor se mennék bele. Nem akarom a világ balekja címet!

Neten is szoktam ismerkedni és van hogy egy nő titkolja hogy van gyereke de aztán szépen lassan az is kiderül. Amint ez megvan azonnal törlöm!!!

Ritka mint a fehér holló aki ezt megtűri vagy nagyon idős ember már vagy egy világi szerencsétlen...

29F

2019. aug. 18. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!