Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a gond velem, ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond velem, ha még egy randi sem jön össze?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, kicsit beszélgettem vele, majd elhívtam valahova. A találkozó előtt 1 órával írt rám, hogy ne haragudjak, de nem tud eljönni, valami közbejött neki - kifogás volt. Hogy ne legyen az, hogy nem lesz a délutánra programom, így egy haverommal ültünk be sörözni valahova, én láttam őt a barátnőivel, de ő engem nem látott. Azóta sem kerestük egymást.

A legutóbbi ilyen eset tegnap volt. Megismerkedtem egy lánnyal, majd nehány nap beszélgetés után csütörtökön beszéltem vele, hogy penteken megihatnánk valamit. Nem volt jó a nap neki, abban maradtunk, hogy majd szól, hogy mikor lenne jó neki. Péntek este rám írt, hogy szombat délután találkozhatunk, megbeszéltünk egy időpontot és egy helyet. Fél órát vártam rá, írtam neki, hogy akkor mi van, de még csak meg sem nézte azóta az üzenetet...

Annyira önbizalomromboló ez a zsinórban második alkalom, hogy még egy randi sem jön össze. Minek mondanak igent, ha a végén meggondolják magukat?

20f

2019. aug. 11. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak ez a 2 eset volt, igazán ne keseredj el. :) Van, aki az 50. visszautasítás után sem adja fel és nem is szabad. Még nem akadtál az emberedre, de fiatal vagy nagyon, szóval fel a fejjel!
2019. aug. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!