Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát igazából nem lett randi, de leírom.
Elmentem a találkára, ahol a srácot interneten ismertem meg.. Hát kb 30 kilóval volt több, mint a képein, ha egyáltalán ő volt rajtuk. Meg láttam, vágtam egy hátra arcot és gyorsan eliszkoltam :D
Oke, ez nem volt korrekt, de fiatal voltam és azóta se találkoztam többet senkivel akit interneten keresztül ismertem meg.
Interneten megismertem egy vonzó fiatal lánnyal . És aztán megbeszéltük sétálunk elmegyünk erre arra vagy ha rossz idő lesz megnézünk egy filmet nálam. Rossz idő volt elmentem elé.
1. szívta a bagót (már jól indul)
2. annyira nem volt vonzó külsőre se mint képeken
3. mikor elkezdett beszélni láttam az első fogai tiszta feketék és szét vannak törve.
4. rám mászott filmezés közben és leakart smárolni.
5. nem értette meg, hogy "tanulnom" kell holnapra és alig akarta a lakást elhagyni.
borzalmas volt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!