Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximum mennyit fizetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum mennyit fizetnétek egy nőnek és mennyit illik fizetni az első randin úgy hogy még bizonytalan a folytatás?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 07:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk én eleve nem vinném olyan helyre a csajt ahol egy kávéka meg sütike 3000 ezerbe kerül. Utálom az ilyen sznob túlárazott helyeket, ahol gyakorlatilag a bekerülési ár 10x-esén adnak el mindent csak azért hogy elitnek tüntessék fel a helyet.

Nem is érezném jól magam egy ilyen közegben, ahol vihorászó intsa picsäk 2 percenként fényképeznék a habos kávét meg a 2000 forintos sütikét. Akkor már ezerszer inkább fizetnék ki egy belépőt valami kiállításra/látványosságra. Vagy egy hangulatos kis vendéglőben, valamelyik eldugott randisarokban egy vacsora árát.

2019. aug. 7. 11:58
 42/49 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj, de te önkéntes munkából hogy képzelsz el egy párkapcsolatot? Tehát 1-2 randi után már nem fogtok kimozdulni, mert drága, nem fogtok moziba járni, nem mentek színházba és nyaralni? Mert ezeknek te a felét sem fogod tudni kifizetni, ha 300 forintból 5 napig eszel, és nem hobbiból?

Azt már meg sem merem kérdezni hogy akarsz majd közös otthont, családot. A te korodban nők nem húzzák az időt olyannal, akivel ez nem lehetséges.

2019. aug. 7. 12:08
 43/49 anonim ***** válasza:
86%
Bármennyit, de nyilván ha autót akarna vetetni velem, nem mennék bele. Viszont ha beülünk valahová meginni valamit, és utána kedvünk támad mondjuk strandra menni, várost nézni, csavarogni, miért ne tehetnénk meg? Még ha nem is jön össze, legalább jól éreztük magunkat. Nem találkozom hetente mással, hogy ez anyagi problémát jelentsen.
2019. aug. 7. 12:15
 44/49 anonim ***** válasza:
78%

Húha, 3000 Ft-ból öt napig eszel? Itt tényleg ez a nagyobb probléma, mert tegyük fel, hogy jól sikerül az első randi... hogyan tovább? Soha nem fogtok sehova se menni? Nem azt mondom, hogy folyamatosan fizetned kell, még az első randin sem lenne kötelező! De utána a közös programok is mind-mind pénzbe kerülnek, akkor is, ha csak a saját részed fizeted ki! Van olyan program, ami ennek a sokszorosába is, pl. kirándulás-nyaralás.

Én biztos nem kezdenék olyannal, aki nem tud megengedni magának ilyesmit, mert nekem van rá igényem. A saját részem ki is tudom fizetni.

Egyébként rengeteg embert ismerek, aki önkénteskedik - MUNKA MELLETT! Nem pedig helyette.

2019. aug. 7. 12:20
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi hülye unatkozó gazdag van itt! Látszik hogy egész nap ráérnek itt menőznek, halálra dolgozzák magukat szegény gazdagok. Normális nő nem vár el legeslegelső randira ismeretlen emberrel egyáltalán semmit, max a minimális fogyasztást pl valami frissítő.
2019. aug. 7. 12:48
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
3000Ft-ból 5 napig enni? 2500Ft-ba kerül a fél kg gyroshús + zöldségem, s ez 1 ebéd. Igaz, 190cm magassághoz, 105kg (izom!!!) kell nafta h meg is maradjon.
2019. aug. 7. 13:49
 47/49 anonim ***** válasza:
73%
Ez csak szerintem nevetséges, hogy mindenki próbálja felül licitálni a másikat meg megy a méricskélés, hogy ki költ többet a nőre, kinek van több pénze, ki a jobb parti? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem teljesen felesleges több ezer forintot elkölteni egy első randikon. Minek? Utána meg mégsem jön össze valamiért és akkor meg megy a siránkozás, hogy pedig azt hittem, pedig mennyire szimpatikus volt, pedig itt voltunk, pedig ott voltunk. Innen meg már nincsen messze, hogy a hülye libának nem kellettem pedig mennyit költöttem rá meg mennyi pénzem elmegy randikra, aztán nincsen senkim..... Az elején ez még az ismerkedésről szól, lehessen normálisan beszélgetni valami kellemes és hangulatos helyszínen. Ehhez pedig nem kell elkölteni több ezer forintokat, mert egy séta nem kerül semmibe és közben meg lehet inni egy kávét, teát vagy akármit és az bőven elég. Ha normális a partner, akkor úgysem az a lényeg, hogy mit eszik, mit iszik és mennyiért, nem ezen múlik a randi sikere. Később pedig persze, el lehet menni mindenfele, közös élményeket gyűjteni meg kipróbálni dolgokat, de nem értem, hogy miért gondolják egyesek, hogy kizárólag drága helyeken lehet randizni, ahol el kell költeni x ezer forintot egy idegenre, különben esélyed sincsen. Nem azt mondom, hogy ha amúgy is ilyen helyekre jársz, akkor a randin direkt faragd olcsóbbra, de szerintem külön a randi miatt nem érdemes “nagyzolni”, ha egyébként nem olyan kategóriájú és árazású helyekre jársz, mert felesleges. Mondom ezt nőként.
2019. aug. 7. 15:38
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
47: szerintem meg az nevetséges, hogy egy felnőtt ember adományokból él és az a legnagyobb baja, hogy randizzon. Meg hogy itt megy a farizeuskodás,hogy az első randin nem is kell költeni. Még te is eljutottál odáig, hogy egy kávé meg egy üdítő. Két embernek az kb 3000 ft, ha nem a kiskunmajsai restibe akarja vinni a lányt.
2019. aug. 7. 15:42
 49/49 anonim ***** válasza:
87%

Egy kiló rizs 300 Ft, egy kiló marhalép 250 Ft. És a marhalépben sokkal több és sokkal jobb minőségű fehérje van mint a gyrosban. Úgyhogy igenis ki lehet jönni fillérekből, úgy hogy mellette izmokat is épít az ember.

Ezt mondom úgy, hogy csóró vagyok én is, de mellette rendszeresen edzek.

2019. aug. 7. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!