Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum mennyit fizetnétek egy nőnek és mennyit illik fizetni az első randin úgy hogy még bizonytalan a folytatás?
Én is 33 éves vagyok, aki a 3000.-ot ajánlotta.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.. Dolgozol már? Mit?
Jézusom, sosem várom el, hogy egy pasi pénzt költsön rám, de ha már költ, akkor ne számolgassa a markában az aprópénzét, hogy mennyit érdemes rám költeni.
Ennél gázabb nincs.
Hívd meg egy kólára vagy kávéra és nem kell 3000-et fizetned, probléma megoldva.
Ja és csak úgy megsúgom, hogy az életben mindenbe pénzt invesztálsz.
Kajára, hogy jól lakj,
elektronikai cikkre, hogy szórakozz, utazásra, hogy nyaralhass, stb.
Mint kiderült, nem ér neked 3000-et egy lány, csak 1500-at.
Ugye, hogy gáz így elolvasni?
Így van első randin nem kell semmi extra.
Elég egy üdítő, kávé vagy valami fagyi esetleg.
De első randin a fagyi is veszélyes, 1000-ből 999x nem megy a ruhádra, a randin tuti rámegy....
Ja, csődbe ne menjen, hogy kifizetett neked egy kávét. Ha már meghívott.
33 évesen ezt a cirkuszt levágni 😧 na vajon miért vagy egyedülálló..
Miért nincs 2-3 ezer forintod egy randira? Nyilván nem akarok gusztustalanul a zsebedbe turkálni, de először miért nem az életed hozod rendbe és utána az ismerkedés?
Első randira nem kell nagy összegekben gondolkozni. Meghívod egy kávéra, egy jó helyen lehet kapni kávét 400-900 ft között. Vagy egy üdítő/limonádé. Az is kb. ebben az árkategóriában mozog legalábbis nálunk (vidéki nagyváros, belvárosi árakról beszélek). Persze lehet kapni 1500 ft-os kávét vagy még többet de én egy italra annyit sajnálnék. Nem magára az illetőre vagy a randira hanem egy italra ennyit:D
Illetve nekem nőkémt is kényelmetlen lenne.
Nem kell túlgondolni, nem a Ritzbe kell vinni és problem solved.
#26os vagyok
Mármint a 2-3 ezret én kettőtökre értem szóval ebből amit a lányra költesz az 1000-1500 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!