Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximum mennyit fizetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum mennyit fizetnétek egy nőnek és mennyit illik fizetni az első randin úgy hogy még bizonytalan a folytatás?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 07:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
30%

3000.- egyáltalán nem sok. :)

Ennek többszörösét költjük elvileg napi szinten magunkra. Még a barátaimat is meghívom rendszeresen egy-egy kávéra stb.

Vagy nem ugyanazon a társadalmi szinten gondolkodunk VAGY gyerek (értsd. diák) vagy még és nincs kereseted.

Egyetemista koromig én is csóringer voltam. Ha ez van, akkor ne filózz azon mennyit költesz rá, mert úgy sem tudsz annál többet, mint amit megengedhetsz neki. :)

2019. aug. 7. 07:51
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én nem vártam el ételt az első randin.Szerintem az elsőnél nem enni kell, hanem megismerkedni, ehhez viszont nem kötelező enni.Nem mentem soha olyan helyre az illetővel, ahol evési lehetőség is volt.
2019. aug. 7. 07:52
 13/49 anonim ***** válasza:
60%

Nem is az evésen van a hangsúly, hanem hogy mennyit költsön. De igazából már kiderült a kérdés tök fölösleges mert nem is tud.

Te magad leírtad, hogy egy ezresből meg van a cola, akkor menj oda vele. Csak nem értem akkor minek kérdezel itt bárkit is. ?

2019. aug. 7. 07:53
 14/49 A kérdező kommentje:

Te magad leírtad, hogy egy ezresből meg van a cola, akkor menj oda vele. Csak nem értem akkor minek kérdezel itt bárkit is. ?

Mert nyilván ha azt mondja mindenki hogy többet illik akkor kölcsönkérek

2019. aug. 7. 08:03
 15/49 anonim ***** válasza:
62%
Hát én csóró egyetemista lány vagyok, de még én sem éheznék, ha meghívnék valakit 3000ft-ért egy kávéra és sütire. Valami borsodi nyomortelepen elő rokkantnyugdíjasnál elhiszem, hogy ez nem fér bele mondjuk két alkalommal havonta, de egy átlag fizetésből elő, felnőtt, dolgozó ember akkor már inkább legyen őszinte és mondja azt, hogy sajnál rám 1500ft-ot.
2019. aug. 7. 08:03
 16/49 anonim ***** válasza:
80%
5 napig te sehol nem ebédelsz 3 ezer forintból. Hány éves vagy? Nem kell menőzni, ha nincs pénzed, kettőtök kávéját egy olcsóbb helyen kifizeted kevésből, aztán ha megittátok és jól halad a társalgás, inkább hívd el sétálni, hogy ne kelljen többet költeni.
2019. aug. 7. 08:10
 17/49 anonim ***** válasza:
62%

Itt úgy látom sok az irigy majom. Minek is vagyok itt... :D

Akkor tudjátok mit? Nem kell költeni a lányra semmit.

Gondolom ezt akartátok hallani.

Jézus. Lány létemre többet költök a szeretett pasimra, vagy egy randin, mint amit ti itt áldoznátok. Ha 3000.-ot sajnálsz rá, akkor sajnáld. De vissza te se várj többet.

(A lány aki 3000.-ot javasolt - egyébként jobb helyeken 10-en ezreket költünk egymásra...ezt már nem ismertem írni, direkt egy diákos árat határoztam meg. De akkor ezekszerint én vagyok a gáz, ha egy pasit vissza hívok 3000.-ért. :))

2019. aug. 7. 08:12
 18/49 anonim ***** válasza:
87%

Kölcsönkérni? Nincs 3 ezer forintod? Haver valamit nagyon szarul csinálsz.

Szerintem ha ennyire nincs pénzed, inkább ne is randizz. Mi lesz később, soha egy étterembe nem fogod tudni elvinni, egy szál rózsára nem tellik? Most randizgatás helyett inkább azzal foglalkozz, hogy jobb munkád legyen.

2019. aug. 7. 08:17
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sok mindentől függ. Volt első randim 1000 forintból és volt olyan ami 50 ezerbe került 10 évvel ezelőtt. Egy ami nagyon fontos, ezért soha ne várjál semmit. Pénzel nem lehet érzelmet, szeretetet, szerelmet venni. Mikor a párommal össze jöttem, annyira padlón voltam, kettőnknek, csak egy félliteres üdítőre futotta. Ettől még az érzelmek tomboltak.
2019. aug. 7. 08:18
 20/49 A kérdező kommentje:

16. Hidd el kijövök 5-600 Ft ból egy ebédre egy kis tésztát kifőzzök, egy kis csirkeszárny egy kis comb sütve

Amúgy 33 éves vagyok

2019. aug. 7. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!