Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum mennyit fizetnétek egy nőnek és mennyit illik fizetni az első randin úgy hogy még bizonytalan a folytatás?
3000.- egyáltalán nem sok. :)
Ennek többszörösét költjük elvileg napi szinten magunkra. Még a barátaimat is meghívom rendszeresen egy-egy kávéra stb.
Vagy nem ugyanazon a társadalmi szinten gondolkodunk VAGY gyerek (értsd. diák) vagy még és nincs kereseted.
Egyetemista koromig én is csóringer voltam. Ha ez van, akkor ne filózz azon mennyit költesz rá, mert úgy sem tudsz annál többet, mint amit megengedhetsz neki. :)
Nem is az evésen van a hangsúly, hanem hogy mennyit költsön. De igazából már kiderült a kérdés tök fölösleges mert nem is tud.
Te magad leírtad, hogy egy ezresből meg van a cola, akkor menj oda vele. Csak nem értem akkor minek kérdezel itt bárkit is. ?
Te magad leírtad, hogy egy ezresből meg van a cola, akkor menj oda vele. Csak nem értem akkor minek kérdezel itt bárkit is. ?
Mert nyilván ha azt mondja mindenki hogy többet illik akkor kölcsönkérek
Itt úgy látom sok az irigy majom. Minek is vagyok itt... :D
Akkor tudjátok mit? Nem kell költeni a lányra semmit.
Gondolom ezt akartátok hallani.
Jézus. Lány létemre többet költök a szeretett pasimra, vagy egy randin, mint amit ti itt áldoznátok. Ha 3000.-ot sajnálsz rá, akkor sajnáld. De vissza te se várj többet.
(A lány aki 3000.-ot javasolt - egyébként jobb helyeken 10-en ezreket költünk egymásra...ezt már nem ismertem írni, direkt egy diákos árat határoztam meg. De akkor ezekszerint én vagyok a gáz, ha egy pasit vissza hívok 3000.-ért. :))
Kölcsönkérni? Nincs 3 ezer forintod? Haver valamit nagyon szarul csinálsz.
Szerintem ha ennyire nincs pénzed, inkább ne is randizz. Mi lesz később, soha egy étterembe nem fogod tudni elvinni, egy szál rózsára nem tellik? Most randizgatás helyett inkább azzal foglalkozz, hogy jobb munkád legyen.
16. Hidd el kijövök 5-600 Ft ból egy ebédre egy kis tésztát kifőzzök, egy kis csirkeszárny egy kis comb sütve
Amúgy 33 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!