Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum mennyit fizetnétek egy nőnek és mennyit illik fizetni az első randin úgy hogy még bizonytalan a folytatás?
Ha sajnálsz egy randin kb 3000-et költeni egy nőre, és ezt megérzi a nő, akkor szerinted lesz folytatás? Ebben a korban már van aki családos, ahol 6000-ek mennek el csak a pelenkára hetente. Ott majd azt fogod mondani hogy gurítsa ki a kakit a pelusból hogy spóroljatok?
Aki szarrágó, az nagyon visszatetsző a nőnek, persze feleslegesen költeni sem kell. Szerintem az a normális ha az adott helyzetben annyit költesz ami ott akkor éppen adódik. Ha egy fagyi, akkor az, ha egy mozijegy, akkor az.
Arról nem is beszélve hogy ezt általában vissza is kapják a pasik, már persze ha elhívod második randira.
Az patazitákat meg még randi előtt ki lehet szúrni, de az meg már a te választásod hogy kit viszel randira.
Ha viszont ontkentes vagy es ezek az ertekrendek fontosak szamodra, te is tudod hogy nem szamit az atlag mit mondd mennyiert erdemes vinni lanyt randizni. Feltetelezem ha mar randizol - hasonlo erdeklodesu tarsra vagysz, vagy minimum olyat aki megert es tamogatja ezt az eletet.
Akkor megint megkerdezem minek kerdezoskodsz itt?
Itt akkor mas szellemi szintekrol beszelunk elvileg. Vagy nem bizol magadban es abban amit kepviselsz? Ha egy lanynak ebben az esetben a costa cafe kavezo az elvaras ahogy irtam korabban peldanak, akkor mar sejtheto, hogy ez nem a te vilagod. Ha megis, mert dualitas mindenkiben van, akkor is tudod mi az, amit tudsz egy randira aldni mi az amit nem.
Egy parkapcsolat keresesben elvileg masodrangu kene legyen az anyagiak fontossaga / vonzata, ha ennel sokkal elemibb dolgok vezerelnek.
Szerintem. :)
max 5000ft, egy cukrászdában ebből simán ki lehet jönni. Azzal én sem értek egyet hogy az első randin puccos drága helyre érdemes menni, mert nem erről kéne szólnia a randinak.
Ha a nő ragaszkodik hozzá, hogy kifizesse a saját számláját az általam kezdeményezett randin, akkor hagynám neki, de ezzel el is érte hogy több randit biztosan nem kezdeményeznék vele. Ha ő veszi a fáradságot és visszahív, akkor talán igen, egyébként max baráti viszonyról lehet szó.
Vagy csak akkor hivj randira valakit, amikor tenyleg erdekel az illeto es nem sajnalsz kiadni penzt ra.
Legyen ez egy Jo filter
"Fontos ez a no nekem annyira, hogy penzt koltsek ra?" Ha a valasz 'nem', akkor talan ne talalkozz vele meg.
Egy üdítő vagy kv vagy fagyi ára, olyasmié amit egy séta vagy 1-2 órás beülős csevegés alatt esetleg elfogyaszt az ember.
A rendes lányok visszahívnak, ha többet/többször is fogyasztotok.
De persze attól is függ, hogy ki utazott kihez, kinek mennyi költsége keletkezett előzetesen a randi kivitelezéséig.
1 üveg bor, amit közösen megiszunk egy kocsmában, étteremben, meg reggel 1 kávé mikor felkel mellettem :) Általában ennyiből kijön az este a tinderrandikon :) Ha már ilyen világot élünk, legyen akkor kerek. Még mindig olcsóbb mint a rosszlányok, de lassan úgy látom, több lány rossz lány mint nem lány ;)
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!